| Monaliciii a întrebat:

O poveste, spusă mai pe scurt : Doi oameni se iubesc, dar apar diferite lucruri între ei, comportamentul băiatului, minciunile fetei, certuri între ei, dar iubirea rămâne, dacă e iubire. :-s
Fata se desparte de băiat deoarece el nu o preţuia, o jignea, se purta urât cu ea, o rănea. :-s
Băiatul realizează ce pierduse şi încearcă să se împace cu ea, dar ea nu mai vrea.
El tot mai încearcă, dar fără rost. Fata începe să îl trateze cum el o tratate. El află că greşise enorm. :-s
Dar reuşeşte să o " înmoaie ". Fata îl iubea. Credeţi că cei doi ar trebui să se împace, sau să uite unul de altul?

Răspuns Câştigător
| Libelle a răspuns:

If there is love, there is life.

Nu ai de unde stii daca nu incerci. Mergi la risc. Poate toate problemele au fost incercari sau au fost lectii invatate.
Depinde, poate sa mearga sau poate sa se reia totul. Afli doar incercand.
Bafta!

http://dssmile.wordpress.com/2013/12/09/177/

10 răspunsuri:
| Vokii a răspuns:

Ar putea sa-si mai dea inca o sansa ca un cuplu si daca nici atunci relatia nu merge, ar trebui sa accepte realitatea si sa se desparta.

| Catte a răspuns:

Depinde ce inseamna acest " comportat urat ". Am avut o relatie in care am acceptat ca el sa dea in mine. nu am pus punct la timp. Pana cand a fost si mai grav. Acum slava domnului s-a terminat!
Invata sa gandesti si sa calculezi orice greseala. Orice gest happy. orice cuvant. In finalul povestii tale, fata i-a raspuns cu aceeasi moneda. Clar! Merita. fie roata si patrata, tot se intoarce ea o data!
fiecare dupa caracterul sau. eu am invatat ca nu se merita iertarea a fi data oricui. Pe cine astazi ierti, maine va invata sa profite de iertarea ta, si va gresi inzecit.

| alin334 a răspuns:

E aiurea daca s a comparat urat cu tine sa speri ca dupa se va schimba...dar merita încercat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu totii gresim, mai ales cand vine vorba de iubire.
Cum a spus si PsychologistT, oricine merita o a doua sansa. A invatat din greseli, a realizat ca o iubeste si vrea sa-i demonstreze asta in continuare.

Stii? Uneori, e bine sa-ti asculti inima si in cazul de fata, asta ar trebui sa faca fata respectiva.
happy

Răspuns utilizator avertizat
| PsychologistT a răspuns:

Parerea mea e ca oricine merita a doua sansa, asta daca nu e vorba de inselat.

| Monaliciii explică (pentru PsychologistT):

E vorba şi de înşelat. blushing

| PsychologistT a răspuns (pentru Monaliciii):

Odata ce apare inselatul, e mai greu sa poti sa ai incredere mai departe.
Si cei care fac asta o data, sigur o sa mai faca, mai ales ca sunt iertati.

| Yay000 a răspuns:

Dacă nu e nimic grav şi există iubire, merită şi 1000 de şanse.

| dragutza78dragutzica a răspuns:

Ar trebui sa se impace deoarece inca exista sentimente