| andreutza_5188 a întrebat:

O prietena a facut sex neprotejat dar ciclul i-a venit normal. Ea spune ca si-a facut 1 test de sarcina dupa doua-trei luni si a iesit negativ. S-a ingrasat putin si acum ma tot intreaba daca e posibil sa fie insarcinata.Nu stiu ce sa ii spun si nu vreau sa o sperii aiurea. Ce ziceti?

8 răspunsuri:
| Maothecat a răspuns:

Daca a fost prima oara cand a facut sex neprotejat, s-a ingrasat din cauza ca a fost primul contact sexual. unele fete se ingrasa, unele slabesc altele raman la fel dupa primul contact sexual.si din cate stiu eu la primul contact nu pot iramane insarcinata

| tpuu a răspuns:

Pai daca i-a iesit ca este negativ, inseamna ca nu este!
dar este si posibilitatea ca testul sa nu fie bun.
spune-i sa mai ia unul.
dupaceea daca cumva iasa la fel.
spune-i sau du-te cu ea la ginecolog sau medic din ala nu stiu cum se numeste thinking care iti spune daca esti sau nu insarcinata.
si daca a scapat din ce este mai greu daca are o varsta frageta altadata sa faaca protejat!

| ShikariLorrie a răspuns:

O prietena? Eiii haide, stim ca e vorba despre tine, obraznica mica! laughing Just kidding big grin
Testele acelea sunt destul de sigure dar oricum dupa 3 luni nu este nevoie de unul sa iti dai seama daca esti insarcinata sau nu.Asadar, cred ca prietena ta nu are de ce sa-si faca probleme si oricum pe viitor sugereazai sa foloseasca prezervativulbatting eyelashes Ceaoo!

| JustMeCata a răspuns:

Ii poți spune sa își mai facă un test dar dacă primul ia ieșit negativ ii bine, poate ca băiatul a știut cum sa se descurce sa nu rămână gravida. happy

| niki a răspuns:

Acum cati ani a facut sex? si dupa cate luni crede ea sau tu ca se ramane insarcinata? insarcinata ramai atunci cand faci sex, nu dupa cateva luni sau ani! daca dupa 2-3 luni nu era gravida, si daca de atunci nu a mai avut contacte sexuale, sigur nu e gravida ci doar grasa!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu este însărcinată, să folosească prezervativul. Cu sexul nu te joci!
S-a îngrășat că mănâncă mai mult sau nu depune efort fizic suficient cât să ardă caloriile în plus.
Pa, pa.

| EnjoiProSkater a răspuns:

Saracuta de ia nu avea bani sa-si cumpere prezervative.

greece12
| greece12 a răspuns:

Dupa 2-3 luni in care ciclul i-a venit normal, i-a iesit testul negativ si ea e nelinistita ca e insarcinata? Nu este insarcinata, poti s-o linistesti.Ca s-a ingrasat,tine de altceva,sau i-a crescut pofta de mancare,sau abuzeaza de dulciuri,sau nu arde suficiente calorii.
Un lucru as vrea sa-i spui totusi, prietenei tale, sarcina nu este cel mai rau lucru ce i se putea intampla facand sex neprotejat.Bolile cu transmitere sexuala fac ravagii si SIDA omoara, ar fi bine sa tina cont de asta cand va mai fi tentata sa nu foloseasca prezervativul...