| mary_1284 a întrebat:

O prietena de a me imi spune ca prietenul meu tot o suna pe o fata si se lua de eape strada, ca ii zicea sa stea cu el. nu stiu ce sa cred, prietena asta a me anul are nici un motiv sa bage strambe, iar prietenul meu minte tot timpul, acum suntem despartit pentru ca mi-a marturisit tot ce a facut in timp ce era cu mine, nu mi-a spus nimic de acea fata dar mi-a spus multe alte lucruri din cauza carora nu am reusit sa dorm toata noaptea, am tinut la el 2 ani nu sunt ca 2 luni. vreausa il uit dar nu pot, el tot vine la mine la usa ma tot urmareste ma suna, imi spune sa ii mai acord o ultima sansa incepe sa planga.
dar vreau s ail uit si sa scap de el si nu am nici o idee cum, ma doare foarte tare cea ce a facut si as fi putut sa bag mana in foc ca el niciodata nu m-ar fi inselat sau sa incerce sa stea cu o fata

2 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

Spune-i ca numai are niciun rost relatia asta nu mai vrei sa fi cu el. sa numai incerce sa faca nimic pentru ca no sa iti schimbi pararea ii inchizi telefonul si sa speram ca te lasa in pace.

| cineva1 a răspuns:

Spune-i prietenei tale sa inregistreze convorbirea. Si in functie de asta ori continui, ori ii dai papucii.