| Christyne a întrebat:

O prietena de-a mea a suferit foarte mult in dragoste. Ultima relatie a sa a fost de 4 ani.Acum mai mai ca o aintrat intr-o depresie iar fostul e nedecis la intrebarile ei. El zice ca inca mai tine la ea dar nu stie ce e cu viata lui.Prietena mea i-a cerut sa se schimbe pentru ca el a inceput sa fie monoton...acesta a zis ca nu stie daca se schimba iar prietena mea sufera enorm.Acum chiar a ajuns la tendinte sinucigase si a trecut numai o saptamana de la despartirea lor.Cum sa o ajut? Ea il iubeste din tot sufletul si pune la suflet pana si cea mai mica vorba... ce sa fac? Chiar vreau sa o ajutsad

Răspuns Câştigător
| cary a răspuns:

Eu cred ca a dus prea la extreme pasiunea ei pentru acel baiat! incearca sa o scoti din casa... fa-i cunostinta cu alti baieti...incearca sa o binedispui...ar trebui sa ii explici ca daca fostul ei o iubea ar fi facut ce vroia ea... k nu trebuie sa se consume pentru o relatie care nu avea un viitor sigur si ca astfel de lucriri trebuie...se uita cu timpul!

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nimeni nu se schimba numai fiindca partenerul s-a plictisit si iti spun sigur ca prietena ta nu are sentimente fata de acel baiat. Doar sufera ca a fost parasita si nu-i vine sa creada. O sa-i treaca repede, depinde doar de cat de orgolioasa este. Si spune-i un lucru de la mine: 99% din barbati o vor parasi daca le cere sa se schimbe fiindca s-a plictisit.

| monyk a răspuns:

Buna, stiu si eu cum e sa suferi din cauza unui baiat...incurajeaz-o si spune-i sa fie puternica, nicidecum sa nu se gandeasca la sinucidere pentru ca nimeni nu meria sa iti iei viata pentru el...sa nu mai puna atata la suflet si sa fie putin indiferenta sa vada reactia prietenului, daca o iubeste se va schimba pentru ea, daca nu, atunci nu are rost sa mai investeasca sentimente in el!

| CevaNormal a răspuns:

Ok am inteles problema, aici trebuie de actionat nemijlocit ACUM! tu ca prietena ta, aranjeaza-i o seara intr-un loc unde nimeni din exterior nu o sa-i poate incurca in aranjarea sentimentelor. Se pare ca baiatul are nevoie de ajutor, trebuie sa vb cu el sa-l i-a asa usurel, si amandoi sa nu traga concluzii finale, sa nu doara mai departe. Eu cred ca aici e nevoie de timp, grija la cuvinte si la fapte, si evident ea are nevoie de ajutorul tau. Ok aveti grija si multa bafta!

| marsy a răspuns:

Clamare. si sa vb cu el numai decit. sa aiba rabdare. sh fii cu ea mereu. ca sa nu faq vreo prostie. se vede k il iubeste...

| oz a răspuns:

Il iubeste din tot sufletul dar "i-a cerut sa se schimbe" pentru ca este monoton... tendinte sinucigase, da... dragoste, da... pune la suflet cea mai mica vorba, da...
Asta sigur este sindromul HABARNUAMCEECUMINE...frate...nu poti sa ai si slana in pod si buzele unse...sa lase de la ea... daca nu altu...si spune-i sa inceteze cu prostiile astea...

| lora_9285 a răspuns:

Daca prietena ta este depresiva si situatia ei actuala genereaza tendinta sinucigasa ar fi indicat sa se interneze la sectia de psihatrie macar pana ce se mai linisteste.Totusi acolo este sub observatie medicala. Cred ca asa o poti ajuta cel mai mult in momentul de fata.

| oana1405 a răspuns:

Pai eu cred ca trebuie sa-i oferi sprijinul tau, sa ii fii aproape si sa o incurajezi, ca viata merge mai departe si nu merita sa ne-o irosim pentru ca e numai una...cu timpul o sa se resemneze iti spun din experienta...