| L•o•L•L•y•P.o.o.p.s a întrebat:

O prietena de-a mea are o problema si-mi cere ajutorul dar eu nu stiu ce sa-i zic. Toata lumea crede ca este cu un baiat.Defapt baiatul ala a fost o inventie dea ei ca o luau peste picior. Problema este ca nu stie ce motiv sa inventeze ca sa nu se faca de ras. Ea a zis ca s-au cunoscut pe mess. nu se stiu si a avut prima intalnire cu el. Si mai are o problema ca ii place de un baiat care e pe cale sa fie cu o fata deci trebuie sa scape cat mai repede de "iubitu" ei. Ce sa faca? Ajutati-ma dau fundita.

7 răspunsuri:
| Derye a răspuns:

Auzi tu, la tine, lollypups, dar auzi tu ce raspunsuri primesti.
Prietena ta, ori e foarte complexata, ori are mari probleme de comportament. Cum sa inventezi tu prieten ca sa te faci placuta. Mai nou, baietii sunt precum hainele? Schimbi dupa curent?
Io zic, asa, cand mai intreaba cineva de el, ii zice ca nu e treaba lui. Apoi baiatului aluia ii zice ca s'au despartit (sau face ceva sa afle si el) si apoi se baga pe felie cu el.
Simplu.

| SalamdePorcpentruTriviaAmuzante a răspuns:

Sa spuna ca s-a despartit dintr-un anumit motiv si apoi sa incerce sa il cucereasca pe celalalt baiatwinking

| anananana a răspuns:

Pai lumea e barfitoaree in zilele noastre. deci parerea mea : - sa vb cu tipu respectiv si sa isi caute o fata cu care sa vb. si lumea ar sti ca "numai vb cu tine":->

| CarMen_6610 a răspuns:

Pai poate sa zica ca nu; potrivit si au decis ca e mai bine sa ramana amici sau sa zica ca el a inselat-o si ea i-a dat papuci; si mai am o varianta nu tocmai potrivita sa spuna la toata lumea adevarul si ca gestul ei a fost facut doar din cauza oamenilor respectivi baftawinkingsi tie cat si prietenei tale :*

| CPR a răspuns:

LOL ar putea sa zica la toata lumea ca s-au despartitbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai inventia e destul de buna dar are si consecinte sa zic ca s-au despartit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa spuna tuturor ca baiatul ala a inselat-o sau se muta si de asta s-au despartzit... si apoi sa faca tat posibilul sa fie cu baiatul ala ( daca chiar il place... daca nu sa nu strice relatia baiatului) tongue
Sper ca team ajutat.bafta!