| crissz a întrebat:

O prietena de-a mea are un prieten cu care sint impreuna deja 1 an.Cu el ma cunosteam bine, de aceea intr-o seara l-am rugat sa ma conduca acasa fiindca locuiam departe iar el era cu masina si era tirziu.Pe drum am inceput sa vorbim, apoi el se oprise si incepuse sa zica ca si-ar dori sa fim impreuna caci demult timp ma place.Desigur nu pot proceda asa cu prietena mea.Si din prima l-am respins, apoi dupa vreo 2 zile mi-am amintit ca el e foarte bun prieten cu baiatu pe care il plac de mult timp.Si m-am gindit ca poate daca am sa fiu cu el impreuna cel pe care-l plac va fi gelos, insa cu prietena lui cum ramane? nu stiu ce sa fac, eu pe el nu-l plac si n-as dori sa-i despart. Dar ma gindesc ca e o sansa pentru a fi impreuna cu acela pe care-l iubesc)

Răspuns Câştigător
| eelenaly a răspuns:

Sincer nu cred ca ar fi o idee buna. Daca e cu adevarat prietena ta nu o poti rani doar ca sa-l faci gelos pe tipul care il placi nici macar nu stii daca el o sa reactioneze.Si daca nu reactioneaza ce o sa faci o sai pierzi pe toti trei.Parerea mea e sa gasesti alta solutie pentru a fi cu tipul care il placi in asa fel incat sa nu o ranesti pe prietena ta.Acum faci cum crezi bafta happy

7 răspunsuri:
| IMPL4NT a răspuns:

Habar nu am

| Tynaar a răspuns:

Draga Crissz daca nu il placi pe prietenul prietenei tale nu complica situatia, adica ar fi aiurea ca prietenia ta sa se strice pentru un baiat care daca te placea iti spunea...ar fi un act de egoism din partea ta stricand astfel si o relatie si o prietenie

| Georgy_7404 a răspuns:

Ba nu asa nu rezolvi nimic ai putea sa fii cu alt baiat care e prieten cu acela pe care il cunosti nu strik o relatie pentru confortul tau... pune-te in situatia ei daca ai fii fost in locul ei km ar fi fost? gandestte de 10 ori inainte sa faci rau ciuva mai ales daca itit e prietena

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa faci un film cu viata ta, crede-ma se va vinde binerolling on the floornu stiu e o poveste complicata, asculta ce iti zice inima...sau constiinta

| αℓєχυтzα a răspuns:

Gandeste-te...ce ar simpti prietena ta iti zic eu mare durere iar tu sa profiti si asa ranesti 2 inimi tear lasa sufletul sa ii frangi inima unui baiat si pe prietene ta sa o ruinezi cred ca nu asa ca nu proceda astfel si cu baiatul de care iti place vb cu el zi simplu te iubesc fundapuppy dog eyes?

| raduraduu a răspuns:

Daca e cu adevarat prietena ta mai bine nu fa asta

| doc69 a răspuns:

Gandesti gresit.gelozia vine din neincredere si denota lipsa de respect fata de celalalt. apoi nu o sa fii nici cu unul nici cu altul atat vreme cat te cuplezi calculand variante.ori faci ce simti ori mergi mai departe