Pai. e ff bine daca se gandeste la o viata sexuala protejata.
o consultatie nu stiu cat costa. sa si nu cred ca trebuie sa fie neaparat cineva major
:X
La 15 ani trebuie sa mearga cu un parinte sau un tutore legal. NU cu orice persoana majora. Nu cred ca are indicatie de anticonceptionale la varsta ei, in plus, nici n-are voie sa renunte la prezervativ macar pana la 17 ani. Oricum, daca are viata sexuala, este obligata sa se duca la ginecolog regulat, macar la 6 luni, daca nu mai des (cu un parinte, desigur). Consultatia costa intre 50 si 100 de lei, plus testul Papanicolaou necesar (acer este intre 40 si 80 de lei).
Scz Brigaela ca te contrazic dar nu trebuie un parinte chiar daca nu esti major pentru a`ti face consult.
Draga mea te duci la maternitate sau policlinica[ de obicei acolo se afla cabinetu de planning familial ] unde consultul e gratis, ti se explica totul de la a la z si ti se prescriu si ti se dau pastile GRATIS. Da e adevarat ca daca incepi viata sexuala necesar ar fi 2 consultatii pe an, dar si unu e ok.
M`am saturat sa speriati fetele cu preturi enorme date la ginecolog. Duceti-va la cabinetu de planning familial, unde este gratis, si medicii sunt la fel de buni ca si cei care au cabinet particular.
De cateva zile am vorbit la telefon cu un doctor ginecolog, doriind sa-mi fac programare dar am renuntat momentan din diferite motive. Doctorul mi-a spus ca nu este necesar sa merg insotita de parinti, doar daca este vorba de o intrerupere de sarcina.
Preturile pot fi de la 20 - 100 lei. Daca mergi cu trimitere de la medicul de familie, consultul este gratis.