Si ce legatura are faptul ca nu o baga in seama? Mai bine daca nu o baga atata timp cat vrea sa il uite. Si cum am mai spus de multe ori ca, atata timp cat 2 persoane nu se cunosc deloc, nu e vorba de iubire ci e doar o atractie asa ca prietena ta ar trebui sa nu confunde sentimentele.
Avand in vedere ca si eu m-am indragostit destul de repede adica la 13 ani, dar inca sunt cu acel baiat de 2 ani si ceva, cred ca as putea sa te ajut chiar daca nu am trecut prin despartiri cu el sau chestii de genu. Dupa parerea mea, cel mai bine ar fi sa incerci sa ii distragi atentia cat mai mult posibil ca sa nu se gandeasca la el iar daca incepe sa iti vorbeasca despre el, schimba subiectul. Stiu ca nu este foarte usor, dar timpul le rezolva pe toate...
1.E vorba de colega mea, nu de mine. 2. El nu prea o baga in seama si cred ca nu are sanse.
Si ce legatura are faptul ca nu o baga in seama? Mai bine daca nu o baga atata timp cat vrea sa il uite. Si cum am mai spus de multe ori ca, atata timp cat 2 persoane nu se cunosc deloc, nu e vorba de iubire ci e doar o atractie asa ca prietena ta ar trebui sa nu confunde sentimentele.
Totusi si mie imi place de un baiat, am tot 12 ani si el nu ma place...
Off eu am suferit pana acum timp de 1 an pentru un baiat. a aparut un altul pe care il iubesc mai mult decat pe celalalt si abia dupa un an am putut sa scap nu stiu ce sa spun. eu n-am putut face nimic sa uit j sa nu mai sufar
George0197 întreabă: