| 342 a întrebat:

O prietena de-a mea s-a despartir de iubitul ei.Si mie imi place de el. Acum, cum sa fac sa ma placa si el?

6 răspunsuri:
| LaLaura a răspuns:

Buna.
E cam imoral ceea ce vrei sa faci tu. Daca e prietena ta, mai bine las-o balta. Incerca sa nu fi prietena doar cu numele...

| danut222 a răspuns:

Pai daca "prietena aia a ta" tie buna prietena ar fi bine sa nu il faci sa te placa.winking, Deoarece atunci vor aparea certuri intre voi doualaughing

| DLeonard a răspuns:

Nu prea este normal ceea ce vrei tu sa faci. Daca iti este prietena nu ar trebui sa te bagi peste fostul ei prieten, cel putin nu asa de repede.In mod normal te-as sfatuii sa vorbesti cu el, sa il pupi si toate chestiile care ii fac sa te placa dar... daca nu te place si vrei sa fi cu el treci direct la fapte mari, adica la sex.

| Alexutsza a răspuns:

Cea mai mare prostie este cea pe care vrei să o faci.
1. NU POŢI FACE PE CINEVA SĂ TE PLACĂ!
2. Dacă chiar ţi la "prietena" aia a ta, cum vrei să te cuplezi cu fostul ei iubit. Îţi dai seama cum se va simţi?

| remixonthemix a răspuns:

Daca prietena ta s-a despartit de el, tu ar trebui sa il consolezi si sa ii dai o impresie buna despre viitor
Incearca sa ii arati ca totul va fi bine, si incearca sa fii cat mai mult timp pe langa el
Daca el s-a despartit de prietena ta, tu ar trebui sa fii un fel de "cea mai buna prietena" pentru el
Depinde ce fel de persoana este baiatul :
1) Daca este genul "c00L" " Ma fato am terminat-o cu tine, nu esti de nasul meu"
--- Tu ar trebui sa fii cat mai populara
2)Daca este genul de tip "sad" "Nu mai merge intre noi, nu stiu cum sa iti spun dar ne despartim, adio crying "
---Tu trebuie sa ii distragi atentia de la "catastrofala despartire" pentru ca se pare ca sufera
Sper ca ti-am fost de folos
fundita? big grin

| Kiddiz a răspuns:

Nu e normal deoarece, si eu am trecut prin asta si dupa aia ne.am despartit si am ramas si fara el si fara o prietena dragalove struck