Intr-adevar 12cm este un penis mic, unul mediu ajungand la 15cm, iar peste 18 cm, fiind unul mare.
Pe baza studiilor efectuate de echipe de cercetatori si medici, care au efectuat masuratorile im mod profesional dar si pe baza unor experimente pe grupe de femei de toate varstele, a reiesit ca majoritatea femeilor supuse testarii, si-au exprimat preferinta pentru un penis de 15-16 cm lungime si cu circumferinta in jur de 12 cm. Acceseaza urmatorul link si citeste cele prezentate si precizate de persoane autorizate : http://unica.md/......-femeilor/
O compari cu un obiect a cărui dimensiune o cunoști (pachet de țigări, spray etc.)
Da, 12 cm poate fi chiar foarte OK dacă e corect folosit!
Dacă te face să te simți bine, de ce vrei să-l măsori? Te ajută cu ceva dacă are 1 mm sau ditamai bastârca de cal? Sau te ajută faptul ca e funcțională și își face treaba?
Am auziut prietena mea cand vorbea cu altcineva ca nu sunt bun la sex ( penisul meu avand o marine de 14-15cm) am intrebat-o daca ceva nu e in regula, ea mi-a zis totul e bune, dar nu doar o data am vazut-o cum se uita insistent la alti barbati cand eram impreuna in oras, ma tinea de mana si ramanea pur si simplu blocata la altii
Astept pareri
Multumesc
Daca erai profesionista il masurai din privire, dar cum nu esti iti ramane doar sa il intrebi.
Man 12 este media in Romania la lungimi de penis. exista si tari cu medi mai mici si tari cu medii mai mari, depinde de genetica.
Doamne mai fetelor voi va auziti? Cati ani ai tu?
Alte intrebari nu aveti mai decat despre marimea penisului? Intreava l direct daca te intereseaza asa mult sau asteapta pana ti o arata el? Aiureala
Mutubal întreabă: