Sa ii spui ca tu nu esti ca ea, ii spui frumos fara sa o jignesti, ca tu o preferi ca prietena, ca este o persoana deosebita si ca iti face mare placere sa fiti prietene foarte bune, ca o sprijini in alegerea ei, ca ii respecti alegerea si ca iti doresti mult ca si ea sa iti respecte dorinta
Fantezii. Ea iti spune ca e lesbiana si tu presupui ca te vrea. Subconstientul asta... Ea a facut un gest curajos marturisindu-ti asta, probabil ca are incredere in tine, se simte in largul sau in preajma ta. Nu inseamna ca vrea o relatie. Ar fi bine sa discuti cu ea despre ce e in capul tau, sa vezi daca e adevarat sau nu. Si, daca vrea o relatie, nu inseamna decat ca te place (ceea ce e un compliment), nu ca ar si trebui sa fie ceva intre voi. Ii spui frumos ca nu te atrag fetele si speri ca sentimentele ei sa nu strice prietenia dintre voi. Cu un baiat care iti place ca amic, dar cu care nu ai vrea o relatie, cum ai proceda daca ti-ar spune ca te place? Exact la fel e si acum.
Problema este ca odata ce ai aflat ca te place iar tu nu simti la fel, chiar daca ratiunea iti spune sa o refuzi politicos si sa ramaneti prietene, nu vei putea sa te controlezi. Va pune stapanire pe tine un fel de teama si te vei departa instinctiv de ea cu timpul.
Poate a spus asta din teribilism, insa daca tu esti sigura ca este adevarat probabil ca ti-a marturisit asta pentru ca are incredere in tine. Cred ca daca isi dorea sa te aiba in pat ar fi incercat diverse atingeri "nevinovate", o imbratisare cam tandra..etc..Daca constati asta incearca sa-i explici ca-i intelegi optiunea dar ca tu nu poti fi partenera ei pentru ca ai alta orientare..si ramaneti prietene.
Ti-o fi zis pentru ca e mai sensibila.De obicei persoanele cu "alte orientari sexuale" sunt mai sensibile si probabil avea nevoie sa se descarce.Eu m-as arata fericita cu iubitul meu, dar in asa fel incat sa nu se simte prost, data deoparte.As zice:"X vine pe la mine sa ma vada. E asa dragut"sau ceva de genu`.
by LO
Vrea sa te violeze.Si nu, nu e scarbos. Daca te hotarasti sa faci ceva, chemi si tu prietenii tai de pe TPU.Promitem ca nu facem niciun zgomot, doar stam acolo.
George0197 întreabă: