C'est trop tard! Voi stiti. Ce a insemnat pauza: timp de reflectie, de gandire ori timp pentru a vindeca rani pentru a primi pe altcineva in suflet? La intrebarea asta trebuie sa iti raspunzi tu. Nu avem cum sa fim in locul tau. Fiecare e bine si crestineste sa-si poarte crucea pana la capat, singur.
Bafta si ganduri senine.
Depinde si motivul pentru care ai luat o pauza. Poate ca unul dintre voi ai clacat si pentru asi da seama ce ar trebui sa faca a preferat sa "ia o pauza". Daca "te iubesc" nu mai inseamna nimic pentru tine, inseamna ca nu o mai iubesti, acele 2 cuvinte se spun atunci cand simti cu adevarat ca iubesti o persoana. Daca ai prefera sa te impaci cu el/ea ti.ai da seama ca iti irosesti timpul alaturi de acea persoana, pentru ca asa cum ai spus ti-ai pierdut toate sperantele. Cred ca nu mai are rost. Gandeste-te de doua ori., sa nu iti para rau.
Se poate continua relația și după o pauză.Eu am continuat o relație cu o fată după o pauza care o luasem acum un an.
Daca intr-o relatie este nevoie de o pauza, atunci totul este fals si trebuie terminat.
E ca ciorba reincalzita, pauza a fost luata dintr-un motiv serios probabil, crezi ca trecerea timpului a facut ca vina celui care a gresit sa se stearga cu buretele, mereu vor fi reprosuri si nimic nu va mai fi ca la inceput, numai simplul fapt ca ati luat decizia sa va separati la un moment dat duce la gandul ca lucrurile nu au stat tocmai cum trebuie si ce te face sa crezi ca pe viitor va fi diferit
O relatie trebuie sa mearga, atat la rau, cat si la bine, chestiune cu pauza este un context si-un pretext schimbat, prin care cineva isi arata nemultumirea si vrea sa arate cum este relatia fara el/ea si poate..gaseste "altceva", iar daca nu, profita cat poate.
Sunt momente in care, in orice relatie, mai intervine plictiseala, o aparenta lipsa de iubire isi face prezenta, dar astea sunt din cauza faptului ca ambii parteneri se obisnuiesc cu relatia si persoana, dar si ca niciunul nu depune eforturi, pentru ca relatia sa aiba continuitate, caci fara osteneala, nimic nu e onest, altfel iubirea era pe toate gardurile.
Daca simti ca nu mai iubesti persoana de langa tine, ai putea incerca sa privesti spre viitor cu capul sus dar, alaturi de altcineva care te face sa simti ca existi si ca meriti fiecare raza de Soare.
Sa fii iubita!
Acum depinde de situatia voastra.
am fost impreuna 1 an jumate, nu am luat o pauza ci ne am despartit complet. asta pentru ca ne plictisisem la maxim. sexul nu mai era la fel, te iubesc era ca si o forma de salut. dupa care am luat o pauza de 2 sau 3 luni. imi gasisem alt iubit care chiar era din toate punctele de vedere mai bun decat fostul. la un moment dat m am intalnit cu fostul din greseala, m am despartit la scurt timp de celalalt, am continuat sa ies cu fostul, si ne am bagat iar impreuna, ei vreau sa spun ca relatia era mai infocata decat momentul in care ne am cunoscut. din orice punct de vedere. am mai fost jumate de an impreuna dupa care a trebuit sa plec din tara si distanta ne a despartit.
acum nu stiu ce sa spun... tu stii cam in ce situatie te afli.
Pauza, de regula e pretext de despartire. Rare cazurile in care, dupa o pauza, totul revine la normal sau chiar mai bine. Tu sti daca mai are sens sa continui sau nu, noi nu putem decat sa speculam.
azgrthbt întreabă: