Dacă eu as afla că iubitul ma înșeală cu alt bărbat, pentru mine ar fi mai greu de suportat decat dacă aș fi aflat că e vorba de o femeie. M as simti si mai înșelată că mi-a ascuns că e gay, mai ales că e ciudat, nu poti concura cu asta, plus ca probabil mi s ar părea pervers din partea lui ca umbla cu ambele genuri. Bărbații sunt mai permisivă când e vorba de două fenei dar tot înșelat este
Ar fi culmea, e un actor. As lasa-o libera daca l-ar iubi pe un prieten de al meu
De ce sa fim in relatie daca ea e indragostita de alta persoana? Ce rost are
Bineinteles ca e tot inselat, se numeste inselat emotional indiferent care e sexul persoanei cu care il insala, unii barbati s-ar considera norocosi ca in mintea lor se declanseaza acel "mama, o fac cu 2, sa moara Geani" dar nu e chiar asa.
Nu, si iti spun de ce: Maimonide (Rambam) a despicat firul in patru cu ce spune Vechiul Testament despre lesbianism si a ajuns la concluzia ca este "simpla indecenta", cum ai face pipi-n parc, fara sa-ti expui organele la vederea publicului. El a conchis ca lesbienele pot fi pleznite de barbatul lor sau biciuite, dar Biblia ebraica nu contine nicio pedeapsa pentru lesbiene.
Conform Bibliei adulter este cand un barbat (casatorit sau nu) face sex cu sotia altui barbat. Niciun alt act sexual nu este adulter. https://ro.wikipedia.org/wiki/God_and_Sex:_What_the_Bible_Really_Says
Violul, divortul sau vaduvia descalifica biblic o femeie de la a deveni sotia unui preot. Lesbianismul nu descalifica de la asta.
Deoarece doar rabinii ortodocsi pot pronunta divorturi in Israel iar a divorta in alta tara este infractiune pentru israelieni, in Israel lesbianismul nu poate fi invocat drept temei pentru divort.
anonim_4396 întreabă:
RRSecularHumanist întreabă: