Parca tu ai avea 17 ani si ea 21 de ani. Trebuie sa recunosti ca te-a jucat si inca mai te joaca, cum a vrut ea. Tu daca erai barbat, ii spuneai ce aveai de spus in fata, nu te ascundeai dupa un calculator, ca un copil fara minte. Nu te onoreaza nici violarea corespondentei ei electronice. Daca doresti sa fii cainele ei, dar nu caine de companie, nu ai decat sa te impaci cu ea.
Fata asta de duce de nas cum vrea ea. Azi nu i-a iesit combinatia cu ala, si nu suporta sa fie singura, pentru ca are nevoie mereu de atentie si afectiune. Asa ca apeleaza la ex-ul (adica tu!), care orricum e un fraier (in viziunea ei) si nu se prinde, si o asteapta cu bratele deschise. Dar surpriza! Maine apare altul, si "fraierul" nu mai e bun de nimic. Pana cand o dezamageste si ala, si tot asa! Eu cred ca ar fi cazul sa pui piciorul in prag si sa iti vezi de viata ta. Ea stie ca tii la ea, de-aia profita de sentimentele tare. Insa e o copila, la 17 ani de la ce poti sa te astepti din partea ei? Gaseste-ti o fata care sa merite, si pe ea las-o sa-si gaseseasca altu pe care sa-l invarta.
Din punctul meu de vedere ea este o curva, pitipoanca nu stiu cum sa-i zic mai bine, care isi bate joc de tineeu zic sa ii zici bye-bye ca nu e de tine e genul de fata care daca ii se pune pata te lasa oricat de mult ai iubio tu si te mai si insealanu te impaca cu ea ca va face la fel cu siguranta
Eu zic sa o lasi naibi si sa scapi de ea am intalnit si eu una asa si iti spun sigur ca vrea doar sa se razbune pentru ca iubirea nu vine asa din senin
Eu zic ca a vazut ca nu i-a mers cu ala. si a venit din nou la tine. las`o in pace. mai sunt destule. traieste` ti viata frate .