| AnaMaria2008 a întrebat:

O sa am de suferit ca mi am pierdut virginitatea la 14 ani? Am tinut mult la un baiat si am fost destul de mult impreuna, dar dupa ce ne am despartit a spus mai multora. Sa ma simt vinovata? Voi avea de suferit cand voi fi mare pentru chestia asta? Baietii ma vor lua in bataie de joc? Ma simt foarte prost stiu ca am facut o greseala mare.

Răspuns Câştigător
| AdelaElena88 a răspuns:

Personal cred ca da, vei avea puțin de suferit.Iti spun pentru ca am văzut la colegele mele care și ele au făcut aceasta greșeală. Ideea e ca, băieții buni sunt sigura ca nu și ar dori o fata despre care se aud astfel de lucruri și e posibil sa te abordeze de acum înainte multi nătărăi care vor încerca ca doar de, dacă i ai cedat ăluia, cu ceilalți de ce sa nu o faci? Părerea mea e ca un început bun faptul ca ești conștientă de consecințe. Tot ce trebuie sa faci e sa nu cedezi în fata celorlați, orice s ar întâmpla.Multa de acum înainte.Sa faci acest pas de abia după ce cunoști acea persoana foarte bine și știi ca are de gânduri serioase, și e implicat. Nu unul care îți cumpăra flori și se așteaptă sa faci sex cu el a doua zi. Părerea mea e ca dacă cineva te întreabă, tu sa negi totul, sa negi ca ai făcut dragoste cu acel băiat imatur și ipocrit. Și când un tip încearcă sa facă vreo mișcare, încearcă sa pari surprinsa, speriata și sa îl oprești. Sa ii spui ca nu ești pregătită ca nu ai mai făcut niciodată asa ceva și ca ai nevoie de timp.O sa zici ca te învăț sa minți, și nu e ok.Ei bine îți spun cum a stat treaba cu colegele mele din școala generală: când și au pierdut virginitatea, toată lumea știa și acum dacă stau sa ma gândesc parte anumite chestii care le am auzit nici nu erau adevărate. Una din ele este și azi cu respectivul ( e diferența de 4 ani intre ei, însă după Părerea mea nu cred ca ți ai dori o relație ca a ei ) cealaltă, o sa ii zic T, prima a fost A, după ce primul s-a despărțit de ea a găsit repede altul și tot asa, și acela și a bătut joc de ea și în prezent este cu un băiat care își bate joc de ea și o înșală. Ambele au avut o reputație foarte prosta în oraș pentru mult timp, de aceea ma gândesc ca dacă vei face pe puritana, o sa induci ceva persoane în eroare.Multa sănătate, sper sa fii bine și orice s ar întâmpla, tine capul sus și mergi înainte. Totul are o rezolvare.

| AnaMaria2008 explică (pentru AdelaElena88):

Mulțumesc frumos, sfaturile tale m-au facut sa gandesc mai pozitiv, sa nu mai repet aceasta greseala si sa am grija de ce o sa fac!

| AdelaElena88 a răspuns (pentru AnaMaria2008):

Ma bucur! Ai grija de sufletul tău minunat! Multa sănătate!

14 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu ai motive sa te simti vinovata, atata timp cat te-ai gandit bine si ai avut acordul parintilor, este decizia lor si ei si-o vor asuma-o. Nu uita insa de consulturile ginecologice, trebuie sa mergi macar de 3 ori pe an toata viata ta

| AnaMaria2008 explică (pentru Brigaela):

Pai parintii mei stiu, ca am fost sincera cu ei, asa am zis ca e mai bine...imi pare rau de ce am facut..doar ca imi e frica de ce vor zice altii, vor face misto de mine poate.

| SG1995 a răspuns (pentru AnaMaria2008):

O să treacă, chiar dacă fac mișto, adică atâta timp cât nu faci sex cu tot ce prinde (ceea ce e puțin probabil) nu ai de ce să-ți faci grij.

| Brigaela a răspuns (pentru AnaMaria2008):

Asta am zis si eu, a fost decizia parintilor tai. Nu ar de ce sa iti pese ce zic altii despre tine

| Necunoscut112 a răspuns (pentru Brigaela):

Cum adica a fost decizia parintilor ei? Crezi ca ei au trimis-o sa se culce cu un baiat? Parintii probabil au intrebat-o dupa si ea a recunoscut, niciun parinte nu te indeamna sa iti incepi viata sexuala.

| Brigaela a răspuns (pentru Necunoscut112):

In mod normal, trebuia sa aiba, in prealabil, acordul parintilor ei. Nu pot sa presupun ca nu il are. Din pacate, nu traim intr-o lume perfecta, tocmai aflam despre o mama care a fost de acord sa isi prostitueze fiica de 3 ani, deci nu cred ca ai dreptate cand spui ca nici un parinte nu te indeamna sa iti incepi viata sexuala

| Emilian65 a răspuns:

Cu siguranta ca vei avea foarte mult suferit.

| SG1995 a răspuns:

Nu, neapărat, din păcate sunt fete care fac sex acum și la 12-13 ani, deși era ideal să o faci prima dată la 16-17 ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca e ceva neaparat iesit din comun la varsta asta. Ar fi fost bine sa mai fi asteptat dar asta e. Daca tu ai pus suflet in relatia respectiva nu ai de ce sa te simti vinovata. El ar trebui sa se simta vinovat. Crede-ma se va simti dar mai incolo. Iar tu - o experienta de viata- asa trebuiebsa o iei. Pare ciudat dar si din gresli inveti...se numeste maturizare. Daca parintii sunt de partea ta ceea ce e asmirabi asta e tot ce conteaza. Peste 1 an 2 oricum schimbi toti colegii si o sa fie doar o amintire. Pa, succes.

| AnaMaria2008 explică (pentru anonim_4396):

Multumesc mult pentru sfaturi si ca m ai incurajat!

| Celestina003 a răspuns:

Pai poate peste cativa ani, 10-sau 15 o sa fiti iar impreuna laughing

| tudorhit a răspuns:

Daca ai respecta si tu cele 10 porunci ar fi atat de bine...Nu inteleg de ce trebuie sa te desfranezi, mai ales la asa o varsta. Daca o sa fii cu un baiat care o sa stea cu tine doar pentru sex ce o sa faci? Asa daca il lasi pana la nunta sa te astepte o sa vezi daca te iubeste pentru caracter, si nu pentru fizic, Ai facut o mare greseala, una iremediabila si este normal sa te simti vinovata. Daca chiar iti pare rau poti sa faci ce ti-am spus eu.