| universe a întrebat:

O sa fie o poveste lunga, dar va rog, Help! La mine in cartier este un grup de parkour, Acolo este un baiat de care imi place. Vara trecuta am vorbit cu el si i-am zis ce simt. El a propus sa ne cunoastem mai bine si poate o sa fim impreuna. Ma rog, mi-am dat seama ca era un mod prin care ma refuza politicos. Am vorbit vreo doua zile. Dar dupa ne purtam ca 2 necunoscuti. El a zis ca nu am mai stat de vorba si nu poate sa-si faca o parere. Si a inceput scoala si nu ne-am mai intalnit deloc. Acum ca a inceput din nou vara, a inceput sa iasa din nou cu gasca. Prin iunie el a avut o excursie. O prietena de-a mea este la scoala cu el si a fost si ea in excursia aia. Ea l-a intrebat ce crede despre mine, iar el a spus ca sunt un fel de fata-baiat [adevarul este ca inainte eram baietoasa]. El crede asta pentru in in acel grup este un fost coleg care presupun ca i-a povestit ca in 1-4 eram foarte baietoasa, ma imbracam si ma comportam ca un baiat. Regret asta acum si nu mai sunt asa, m-am schimbat. Ma rog, deci se pare ca inca imi place de el dar nu stiu cum sa fac pentru ca nu vreau sa-i zic asta din nou ca sa nu par ca sunt obsetata. Deci ce ar trebui sa fac sa fim mai apropiati si sa-si de-a seama ca nu mai sunt baietoasa? PS: el acum cam se fereste de mine, cred ca el se gandeste ca iar o sa fac la fel. HELP!
Dau

Răspuns Câştigător
| MititiCa a răspuns:

Uite, am sa iti dau un sfat. nu merita sa cauti un baiat atata timp, mai ales daca el are astfel de prejudecatistraight face. acum, hai sa fim seriosi ce naiba! cum poti sa iti faci o parere despre un om pe care nici nu-l cunostistraight face. lumea asta se intoarce cu susu`n jos!
lasa`l naibi, ca nu merita. si stiu ca iti e greu. cred ca a uita este cel mai greu lucru de pe pamant.
eu una mai bine mai taia si stiu ca m`ar durea o saptamana apoi ranile s`ar vindeca, dar sa fiu nevoita sa uit pentru mine este greustraight face.
a trecut 9 luni de la ultima relatie, si de abia acum am inceput sa uit. si cand sunt langa persoana respectiva ma gandesc numa la cum eram noi doi impreunastraight face.
deci, uita`l ca nu merita! daca odata s`a luat dupa astfel de lucruri, nu va fi in stare sa-ti fie alaturi niciodata, si va asculta mereu barfele!
crede`mawinking
alege cum trebuie:*
Si, daca chiar crezi ca merita baiatul, nu stiu, spune-i cumva, ia`ti inima in dinti si mergi la el si spune-i sa mearga sa vorbesti ceva cu el. spune`i cum esti tu, si spune-i ca macar sa iti dea o sansa, si daca chiar nu o sa simta nimic pentru tine, sa iti spuna gata!
sper ca te-am ajutat:*

2 răspunsuri:
| Rares2594 a răspuns:

Poi incearca sa vb cu el si sa te vada prin poze, pe afara ca nu mai esti ca si inainte.si dupa ce va vedea toate astea poate se va razgandi, incearca sa ii atragi atentia spre tine ca sa vada ca te-ai schimbat total, ca nu mai esti acea fata de dinainte! funda!>?

| ignore a răspuns:

Oricat te-ai schimba lui nu o sa-i placa de tine. in 1-4 erai b dupa tea vazut si el cum esti. lasa-l in pace el nu o sa uite asta. numai te umili pentru el dal naiba mai sunt b pe lumea asta si f care a se potriveasc cu tine.