Nu cred ca te-ai indragostit.
De ce sa te fi indragostit? Ai mai vazut si alte calitati la el in afara de aspectul fizic foarte placut? Pentru ca aici nu ai pomenit alta.
Este un simplu capriciu. O sa treaca.
Problema e cand o sa treaca. Acum, cand nu ai nimic de pierdut, sau dupa ce o sa isi bata joc de tine. Pentru ca asa se pune problema cu tipii astia golani.
Tu alegi!
PS: Mama ta si-a dat deja seama ca nu o sa se termine prea bine, de aceea vrea sa te fereasca de el. Si cine altcineva sa iti dea sfatuiri mai bune daca nu mama ta?!
Daca e golan, ce? trebuie sa-ti cunosti limitele. te-a inselat? - ai plecat. a ridicat mana la tine sau a dat? - ai plecat. cum il educi din start asa-l ai. mama ta are dreptatea ei, nimeni nu si-ar dori sa te vada in cativa ani, plina de vanatai, fara bani si mancare, si cu cativa copii dupa tine si el drogandu-se si inselandu-te. repet..cum il educi din start, asa-l ai. cum a incercat ceva, ai plecat. nu pleci atunci..cand o sa-ti vina mintea la cap, va fi prea tarziu. dragostea nu e oarba..noi nu vrem sa vedem dincolo de ea.
Din cate am inteles..va placeti foarte mult..parerea mea este ca daca va iubiti nimic nu e imposibil.din imposibil cu iubirea poti face posibil..stiu din propria experienta eu si fosta mea prietena ne iubeam foate mult dar soarta a decis sa ne despartim nu ne am mai inteles. si etc.e vorba despre tine. cum a spus si VSRL ai 2 variante ori sa ramai cu el riscand sa pierzi relatia apropriata cu parintii ori cauti pe cineva mai cuminte. daca totusi va iubiti asa de mult e normal sa RAMANETI impreuna.e decizia ta, pup.
Daca ti a zis ca s a indragostit de tine vrea doar sa va f***ti. Crede-ma. Te pup!
Ai doua variate valide:
cauti pe cineva la locul lui si de care sa ti placa si atunci traiesti bine
sau
accepti relatia riscanta si vei ingrosa numarul suferindelor frustrate