anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O sa fiu direct.Este vorba de o fata nici prea frumoasa dar nici urata..Tot se uita la mine. Stiu sigur pentru. ca m-am uitat si eu la ea apoi a intors privirea.Mi-au confirmat si colegii mei de clasa ca s-a uitat de vreo 5 ori cand a trecut pe langa mine... Nu prea aveam "tupeu" sa ma bag in seama cu ea...adica nu am nici acum dar vineri am fost cu un coleg si i-am cerut nr. de tel.
Iar ea a zis: "Scuze nu-l dau" si mi s-a parut ca s-a inrosit la fata adica nu la dat de emotii sau i-a fost un pic rusine? Eh... Ideea e ca nici eu nu stiu cum sa abordez fetele is "pilaf" la capitolul femei. Dati si voi cu parerea multumesc.

6 răspunsuri:
| Diia94 a răspuns:

Nu ai nimic de pierdut daca mai incerci. Ea sigur s-a rusinat, si poate a dat de inteles ca nu vrea sa se lase asa din prima. Presupun. Orqm clar ii place de tine, deci curajwinking Puteti juca adevar sau provocare mai multi, iesiti in oras cu prietenii pentru inceput apoi te dai si u pe langa eahee hee

| Loewee a răspuns (pentru Diia94):

Multumesc de raspuns. O sa incerc happy

| anonimul0826 a răspuns:

Doame sa faca sta o fata fata de mine pai mia sfi dats eama d emult ca ma place si as fi sairt pe ea

| Loewee a răspuns (pentru anonimul0826):

Pai cum ai "sari" pe ea? Adica cum sa o abordez? Serios vorbind...

| tslex a răspuns:

Essti ca mine frate pilaf-pilaf sunt si eu-iti trebuie totusi putin curaj... fata iti da semne-profita de ele. probabil s-a rusinat. perseverenta e mama reusitei.

| Loewee a răspuns:

Multumesc amandurora/celor care vor mai posta. O sa incerc!