Da, dar una e cand nu are bărbatul încredere in el si alta e cand nu are femeia. Am avut in liceu un coleg cu un caracter foarte fain, facea glume dar in limita bunului simt, avea respect maxim pentru fete si nici cocalar din ala nu era. Nu arata nici foarte "wow", de sa zici ca iti taie rasuflarea, era mediocru, si nici nu pot spune ca era bogat, dar multe fete l-au plăcut pentru ca era foarte de treaba, avea încredere in el si stia sa se comporte.
Deci conteaza si caracterul, nu doar grosimea portofelului sau daca arati ori nu ca Brad Pitt
Aspectul fizic conteaza foarte mult, dar si modul de abordare, precum si increderea in sine. Cum s-a precizat si mai jos.
Nu m-ar fi atras neaparat unii barbati daca nu ma abordau si tot incercau sa ma cucereasca. Conteaza foarte mult si ce vorbesti. Dar asta nu inseamna ca se aplica in toate cazurile.
Modul de abordare, carisma, starea de sănătate. Aspectul fizic joacă și el un rol important, dar nu atât de mult precum ar crede lumea.
Sănătatea e cheia, ai dreptate. Daca ești bolnav gazelele te simt
Dar nu imposibil.
Depinde de ce impresie lasi. Femeile simt daca nu ai încredere in tine, in general
Nici ele nu au, multe sunt norocoase că arată bine, că, creier nu au!
Un băiat nu are voie sa fie prost dar o fata da, așa sună!
Ce sa fac cu una care e muta? Nu are personalitate? E plictisitoare? Au noroc unele că sunt frumoase că în rest sunt proaste de dau in gropi! Ele au cereri de la bărbați oricum știu cum e, unul care nu are confidenta nu are! Femeile sunt privilegiate din multe puncte de vedere! Multe femei înafara de fleașcă nu prea au ce sa ofere! Nu poți purta cu ele o discuție smart.
"Un băiat nu are voie sa fie prost dar o fata da, așa sună!" A nu, n-am vrut sa sune asa. Se aplica la ambele genuri. Frumusetea e trecătoare.
"Ce sa fac cu una care e muta? Nu are personalitate? E plictisitoare?"- simplu, pe alea doar le ***. Asa ajung unele pe centura
Depinde ce fel de relatie vrei:
Daca vrei serioasa, te uiti si la personalitate, daca vrei asa, un one night stand, te doare fix undeva de ce IQ are persoana respectiva.
Mă uimești ce răspunsuri bune dai. Te tzuc dulce fata faina
Daca astea-s răspunsuri bune...
Dar..de ce crezi că cele mute ajung pe centura? Eu am văzut și sociabile
Tot ce provine de la tine e bun și la superlativ. Îți mulțumesc pentru răspunsuri.
Exista fel de fel de oameni, nu e neapărat o regula sa ajungă toate pe centura. De aia am si zis "unele"
Bine,faino
Da, dar una e cand nu are bărbatul încredere in el si alta e cand nu are femeia. Am avut in liceu un coleg cu un caracter foarte fain, facea glume dar in limita bunului simt, avea respect maxim pentru fete si nici cocalar din ala nu era. Nu arata nici foarte "wow", de sa zici ca iti taie rasuflarea, era mediocru, si nici nu pot spune ca era bogat, dar multe fete l-au plăcut pentru ca era foarte de treaba, avea încredere in el si stia sa se comporte.
Deci conteaza si caracterul, nu doar grosimea portofelului sau daca arati ori nu ca Brad Pitt
Bună! Totul ține de încrederea în sine, personalitate și modul în care te prezinți. Unii sunt mai deschiși și se simt confortabil în interacțiuni, iar alții sunt mai timizi. De asemenea, ce caută fiecare variază. Important e să fii tu însuți și să nu te compari prea mult cu alții.
Ce sa faci sa nu mai fii timid? După 30 de ani nu cred că te mai poți schimba.
Cred ca nu este niciodată prea târziu să lucrezi la încrederea în tine, indiferent de vârstă. Pot să înțeleg că timiditatea nu dispare de la sine, dar cu răbdare și mici pași …o poți reduce considerabil
Cam duce la anxietate sociala timiditatea daca nu e ameliorata, suprimată după o vârstă, și de o anxietate sociala foarte greu mai scapi.
anonim_4396 întreabă: