Ţi-a dat de înţeles că nu vrea să aveţi o relaţie, adică să nu vă apropiaţi atât de mult.
El este adult, tu doar o copilă care se îndrăgosteşte fulgerător de cei care sunt mai mari şi ştiu ceva despre viaţă. Tu abia începi să îţi dai seama ce înseamnă o prietenie, dar să înţelegi ce înseamnă cu adevărat o relaţie?
Ţi-a spus că nu pui la suflet pentru că nu doreşte să te facă să suferi, adică are bun simţ şi te consideră amica sa.
Nu trebuie să faci nimic, doar să accepţi situaţia.
Nu face nimic. Lasă lucrurile așa cum sunt, nu poți să-l schimbi.
" mi-a zis ca e mai bine sa nu te atasezi sau implici" Știe bine ce face și sunt de acord cu el. În plus, el e în Spania iar tu în România dacă bine am înțeles. O apropiere între voi ar aduce doar vise care vor rămâne în acel stadiu mult timp.
Nu alegi ce să simți și de cine să-și placă sau să te îndrăgostești, dar ar trebui să gândești puțin și cu creierul. Mai multă implicare și apropiere între voi nu ar aduce nimic bun. Vă simțiți bine vorbind, ca prieteni, dar ar fi bine să rămâneți doar atât, părerea mea.
Dacă simți că nu poți, evită-l, cu cât o să continui mai mult, cu atât despărțirea va fi mai grea.
Probabil nu e răspunsul pe care îl așteptai dar sunt sigur că sunt și persoane mai optimiste prin zonă.
Oricum, a fost doar părerea mea.
Baftă!
In primul rand, el are 20 de ani si tu 15.
In al doilea rand, el e in Spania si tu in Romania.
Daca te-ar fi iubit si el... poate erau sanse, dar asa e imposibil.
Nu ar trebui sa faci nimic.
Nu poti sa cunosti cu adevarat pe cineva pe internet. Parerea mea este sa nu te apropii de el. Asteapta sa va cunoasteti personal daca el va dori acest lucru. Vei constata ca intre imaginea pe care ti-ai facut-o si realitate este o diferenta enorma.
O relatie la distanta este foarte greu de mentinut si vei suferi mult chiar daca lucrurile ar merge foarte bine. Incearca sa eviti asa ceva.
Eu locuiesc in America de Nord si ce iti spun iti spun din experientele pe pielea proprie Perioada de relatii la distanta este una de care nu vreau sa ii amintesc.
Aici te contrazic partial. Poate sa fie o diferenta. enorma sau poate sa nu fie nici o diferenta,totul tine de sinceritatea celuilalt, asta o spun din experienta proprie. Daca posibilitatea sa se vada ar exista, de ce nu? E drept ca treaba cu distanta nu este deloc realizabila, mai ales la varsta ei.Dar la chestia cu asteptarile exista mereu factorul sinceritate, care poate face diferenta intre fericire sau dezamagire.
Am avut cateva experiente in care imaginea mea era una iar realitatea era alta. Nu pot sa spun ca a fost nesincera, asa se vedea ea pe sine si nu puteam sa intreb pe altcineva care o cunostea. Au fost lucruri pe care nu mi le-u spus, iar eu nu am stiut sa intreb. O alta problema este ca informatia pe care o putem obtine este partiala si tindem sa umplem mental golurile cu ceea ce ne place sa credem. De cateva ori mi-am creat imaginea unei fiinte mult mai buna decat in realitate. Poate ca sunt eu mai fraier si ii vad pe oameni mai frumosi decat sunt.
Asta numai tu stii, eu unul nu am asa numeroase experiente in chestia asta fiindca nu am cautat intentionat, pura intamplare, de doua ori. Ideea e ca in ambele cazuri a fost exact ce asteptam si pot spune ca unul chiar mi-a depasit asteptarile.In fond depinde si de naivitatea fiecaruia, cat alege sa creada si cat cerceteaza.
Nu aveam cum sa cercetez, locuiesc pe coasta de vest a Americii, iar in Romania nu a mai ramas nici macar unul singur dintre prietenii mei.
Te-ai indragostit de imaginea pe care ti-ai creat-o despre el, nu de el. Fiind retinut tu a trebuit sa iti folosesti imaginatia, umpland golurile cu propriile preferinte. Daca ati fi locuit pe aceeasi scara lucrurile ar fi stat cu totul altfel. Cand il vei cunoaste cu adevarat vei fi dezamagita, realitatea nu poate egala niciodata fantezia. Iar sentimentele ti se vor schimba o data ce vei inainta in varsta si vei capata mai multa experienta, ce acum pare extrem de important nici macar nu va mai conta peste 6 luni sau 1 an.
Relatia asta are sanse minime. Distanta, felul lui de a fi si imaginatia ta lucreaza impotriva amandorura.
E cu 5 ani mai mare decat tine si locuieste in Spania. ce vrei sa faci? sa fiti intr-o relatie pe net, la distanta? sa iti faci rau intentionat? nu. lasa-l
Am trecut si eu prin asta..traiesc mai bine zis...ea are pe altcineva din pacate. Cred ca cel mai bine nu te implicai emotional, eu am facut asta si m-am ars...
Sfatul meu, din proprie experienta, relatiile la distanta nu merg. In primul rand, apare gelozia, el te poate insela oricand, mai ales ca este si diferenta de varsta mare (5 ani). Si..eu nu cred ca tu vrei sa ti-o tragi cu el, cum de altfel, el cam asta cauta la o fata. (duh. 20. ). Daca nu vrea sa se deschida... inseamna ca n-are incredere. Si nu prea ai cum sa il apropii. Nici macar nu sunteti din aceeasi localitate.Macar daca v-ati fi intalnit asa. poate era ceva. Nu stiu, reorienteaza-te. Ar fi bine pentru tine.