| alExiNo06 a întrebat:

O să incep mai direct.

In urma cu 1 an de zile, m-am indrăgostit de o fata care este cu mine in scoală. M-am indrăgostit pentru ca este frumoasa, are un corp excelent si m-a facut să o iubesc, chiar dacă nu am fost impreună. I-am propus de vreo 2-3 ori să fim impreună si mi-a spus că nu vrea să ne stricăm prietenia. M-am gandit că nu trebuie să o zăpăcesc cu chestia asta si am renuntat. Acum merg aproape in fiecare dimineată la ea acasă, nu vă ganditi la prostii. Vorbim despre anumite chestii personale, glumim si ne jucăm jocuri care implică sa fim unul peste celalalt. Eu nu stiu ce vreau, să fac ceva cu ea sau să fiu cu ea? Cu ea nu pot sa fiu pentru că nu vrea să ne stricăm prietenia. Ce as putea să fac să ajungem la ceva mai mult decat a fi impreuna? O zi de neuitat.

Răspuns Câştigător
| StarB a răspuns:

Tu ca baiat trebuie sa ai mai multa initiativa. Fetele prefera uneori sa nu fie intrebate ce vor sa faca. Tu trebuie sa fi mai tupeist. Sarut.o direct sau ia.o pe nepregatite. Nu mai sta pe ganduri! Bafta!

2 răspunsuri:
| FemeiaPisică a răspuns:

Sincer, te-ai îndrăgostit de ''ambalaj'', nu de ce se află în interiorul ambalajului. Dacă ea doreşte să nu vă ''stricaţi'' prietenia, respectă-i decizia!

| Smith03 a răspuns:

Omule cel mai bine ati iesi si tu si ea daca ati ajunge sa fiti impreuna. Asa nu v'ati strica nici prietenia si poate ai faci si alte lucruri unu peste altu " I'm just sayin' ".