Se spune ca o relatie de dragoste incepe mai intai de toate cu prietenia. Daca zici ca va intelegeti destul de bine si daca mai e si atractie, nu vad problema.Eu cred ca se merita de incercat, caci nu aveti nimic de pierdut, plus la asta, o sa va fie mai simplu intrucit de-acum va cunoasteti.Ati facut sex, nu mai sinteti prieteni...e olecuta mai mult deacum.Da..vezi si parerea ei.Mult succes!
Poate nu strica sa aveti o relatie asa ca intre iubiti, daca sunbteti buni prieteni puteti fi si buni iubiti
Inteligentele imi spun ca nu exista prietenie intre o fata si un baiat. adica na..ba eu zic ca exista chiar daca include si sexul care este ceva perfect normal nu? Cat desprea ideea de a forma un cuplu..vezi si parerea ei. adevarat s-ar putea sa ajungeti sa stricati totul.stii e ca si casatoria.te intelegi foarte bine cu ea pana o iei de nevasta si devine o scorpie insuportabila. Noroc
Deja a-ti facut sex nu mai puteti fi prieteni. Asa ca...ori relatie ori ii spui frumusel ca esti "un caine de usi multe". Totusi, sunteti prieteni de mici...ar trebui sa ii dai macar o sansa sa vezi cum e ca iubita.
Pai eu nu ma gandesc sa-i dau o sansa sau nu ma gandesc sa nu se strice totul. mersi de sfaturi oricum tuturor
Te inteleg. Dar e aproape imposbil sa fi cu cineva dupa ce ...se consuma atractia de moment. Iti tin pumnii!