| Stelian_Stelian_1994 a întrebat:

O sa ma duc la prietenul meu acasa si voi sta cateva zile acolo impreuna cu el si parintii lui..chiar si soralaughing o sa-i cunosc pentru prima data.el fiind din alt oras...cum sa ma comport? nu sunt prea comunicativa..nu stiu ce sa vorbesc cu ei...ce reactie sa am cand ajung acolo. laughing sunt timida

Răspuns Câştigător
| AnneღU a răspuns:

Pentru prima intalnire incearca sa nu te stresezi prea tare... Fa in asa fel incat prietenul sa nu te lase singura. Daca ai lui sunt oameni de treaba, te vei integra foarte repedehee hee De obicei tu taci, ei te intreaba ..Si daca simti nevoia ii poti lua si mamei lui niste flor i. Funda? :*

10 răspunsuri:
| ovidius a răspuns:

Am şi eu o întrebare... Tu eşti fată sau băiat? Sau gay?

| Andraaaaa2000 a răspuns (pentru ovidius):

rolling on the floor)))

| Stelian_Stelian_1994 explică (pentru ovidius):

E contul prietenului meu drq..raspunde daca ai de raspuns. daca nu taci din gura nu mai fke pe desteptu

Răspuns utilizator avertizat
| ovidius a răspuns (pentru Stelian_Stelian_1994):

Ok. REPORT!

| tzuticamiley a răspuns:

Buna :*!
In primul rand ma gandesc ca daca vor vrea ceva sa te intrebe, ei te vor intreba si tot ei vor gasi subiecte de discutiebig grin
Cel mai simplu e sa FI TU!:*
Te pup!

| Stelian_Stelian_1994 explică (pentru tzuticamiley):

Multumesc. macar tu nu esti ca toti ratatii ce se baga in seama cu cacaturi laughing sa le duc ceva parintilor?thinking ma gandesc mamei lui un buchet de flori.

| tzuticamiley a răspuns (pentru Stelian_Stelian_1994):

Nu is genul! :*
Esti fata... daca erai baiat, puteai sa ii duci dar mna depinde si de parinti ca sincer nici cum nu tare e binelaughing Daca le duci ceva, poate vor zice ca esti asa si asa, daca nu le duci nimic, iarasi ca esti asa si asa...
Deci parerea mea, e sa nu le duci nimic, la ziua unora dintre parintii lui sa ii suni sa ii feliciti si atunci sa le duci un cadou ca in rest nu tare as crede ca ar fi necesar sa le duci ceva.
Daca chiar vrei, ii duci mamei o cafea "mai scumpa laughing" si tatalui ii poti lua un set de parfum, dar ti-am spus parearea mea...
Te pup! :*

| Stelian_Stelian_1994 explică (pentru tzuticamiley):

Dalaughing vad eu cum fac. doar ca na. sunt mai complexaa. si d-aia sunt timida si draci laci chatterbox sa vad cum scap de asta

| tzuticamiley a răspuns (pentru Stelian_Stelian_1994):

laughing e oke:*