Uhaahaaa. Iar eu am 20 de kilograme ud si cu frigiderul in spate si nu ma pot ingrasa. Sincer, eu nu inteleg cum de tineti voi cure de slabire, cum incercati sa slabiti, cand prima conditie e simpla: mananci cat mai putin. N-am nimic cu persoanele plinute, n-am nimic cu persoanele supraponderale, ba chiar le apreciezi pe cele ce simt bine in pielea lor, ce nu le pasa de parerea lumii, dar nici n-o ard ipocrit spunand: nu pot slabi! Aici provine o mica iritare din partea mea. Ca la suprafata, spui ca-ti depui toate eforturile ca sa slabesti, iar cand ajungi acasa infuleci toti ce prinzi in cale.
Da, n-ar trebui sa-ti fie rusine cu corpul tau, atat timp cat faci ceea ce-ti place, cat nu te deranjeaza parerea din exterior, cand te simti bine in pielea ta, precum ti-a zis si mama ta. La tine insa, vad ca nu este asa. De la 50 de kg la 95 de kg, nu e de ici-colo.
Sa rada de tine? So what! Inseamna ca atat il duce creierul, inseamna ca este o persoana ce judeca dupa etichete, atunci la ce rost sa pui suflet pentru o astfel de persoana? Poate o sa fie mirat, ca te-ai schimbat mult, este firesc ca initial, sa vezi pe chipul lui nedumerire, important este cum se va comporta dupa, iar in felul asta, iti dai seama si de valoarea lui ca om.
p.s. - lumea rade si-si bate joc si de oamenii perfecti din punct de vedere fizic. Astea sunt mizilicuri. Priveste dincolo de oglinda, acolo este esenta.
Daca chiar tie chiar asa rusine cand o sa te intalnesti cu el imbraca ceva care te evantajeaza. Dar dupa parerea mea nu ar trebui sa iti fie rusine. Si daca sunteti buni prieteni nici el nu va rade de tine. De fapt nici nu are de ce. Nu iti mai face griji. Totul va fi bine!
Multa bafta!:*
Eu aş fi de acord cu mama ta dar ca să iţi raspund la intrebare... Ar trebui să mănînci multe fructe şi legume sa mănînci sănătos! Sa mai renunţi la carne... Şi SPORT! Sper că te-am ajutat. FUNDITZĂ?
Pai nu inteleg ce ai vrea sa mai faci? nu poti slabi intr-o saptamana,mama ta are dreptate cu ce spune,oricum ai grija ce diete tii pentru ca nu toate sunt sanatoase, daca crezi ca tie asa de rusine (cu toate ca nu ar trebui)anuleaza intalnirea, si app lui ia-ai spus ca ai mai pus kg in plus?
Eu iti dau un sfat, un om te poate placea pentru ceea ce esti tu nu pentru corpul tau, iar in leg cu dietele draga mea nu poti sa ti o dieta si apoi cum ai dat jos cateva kg sa te apuci sa faci exces de alimente, incearca sa mananci legume si fructe seara, bea multa apa pentru ca e foarte imp si fa un pic de miscare in fiecare zi sau danseaza prin casa e o miscare, iar in leg cu baiatul da-i pace sa zica si sa creada ce vrea e alegerea lui nu trebuie sa il fortezi pe om ca creada ce vrei tu, fi tu insuti si totul va fi bine si dc esti mai plinuta poti fi frumoasa sau sa iesi in evidenta ca si una slaba, iti iei ceva largut pe tine si totul va fi bine si dc iti zice ca esti grasa ii spui asa nu sunt grasa sunt doar mai plinuta pentru ca zici gras la aia care au 100 si ceva de kg, fiecare om am o perioada cand se ingrasa sau ceva de genu, stiu cum e sa megi undeva sa ai grija cum te imbraci si asa mai departe ca si eu de la 60 de kg in doua luni am ajuns la 78 si asta pentru ca am plecat din Rom in Fr si am schimbat tot, dar imi revin asa incet ca fac atentie la ce mananc si fac un pic de miscare, o sa iti revi si inca odata fi tu naturala si totul va fi bine trebuie sa te placa pentru ceea ce esti nu pentru cum arati.