Yep. Multe persoane vor fi in aceasta situatie, printre care si eu dar, avand prietenii langa mine voi considera Sf Valentin o zi obisnuita si plina de distractie.
In orice caz, poate ca pana atunci iti vei gasi jumatatea
Pfoai,vezi sa nu. Am 14 ani, nu ma grabesc. Si-n plus, am o antipatie fata de bucuresteni, deci nu.
cum vrei :-p daca vrei vbim pe facebook k ma enerveaza siteul asta
Mneh,sigur. ) Si asa am nevoie de mai multi prieteni pe fb .
Ok cauta pe facebook Teocan Adrian Ionut
Ba, cum te simti atat de urat?
Ce vrei ba?
Destui si destule!
Cea mai buna zi sa-ti gasesti o palida aparitie convinsa ca NU are noroc in dragoste!
Esti constient ca mai e f mult pana atunci?dar poti sa faci ca mine, ca sa nu fiu singur, gaseam cate o amica care era singura si ea, ieseam la un suc mancam ceva, pierdeam vremea si gata
Ma gandeam sa ies cu frati mei pocaiti la o betie.
Vi si tu, te fac frate de cruce.
Ma gindeam ca cu intrebarile despre Anul Nou se cam grabeste lumea,dar tu vad ca esti mai iute =)
Cred ca eu voi rmine singura =( deoarece nu va fi alaturi persoana de care-mi place si macar ca prietenii imi vor fi alaturi,dar totusi fara acea persoana ma simt singura... Posibil sa fie, pina atunci multe se pot schimba, nu-i asa? Sper ca tu nu vei fi singur si vei fi inconjurat de persoanele draci si prietenii tai apropiati =)
Scumpo,nu fi trista se pot intampla multe pana atunci :* dupa cum vorbesti pari a fi o tipa de nota 20 :* poate vbim pe facebook imi place sa imi fac prieteni noi, si mai ales persoane k tine
Cu placere te voi adauga in lista mea de prieteni
strawberrycool14 întreabă: