Pai, apropriete incet. sau du-te brusc, asa m-i s-a intamplat mie m-am intors si m-a sarutat. Oricum, alegerea ta! Eu zic sa o saruti, nu sa o pupi. Sau mai bine asteapta sa mori. =]]] Sarut-o ma, n-o pupa, uitate in ochii ei cand te apropi, si cand esti langa gura ei, inchizi ochii, ca sa fie mai lung. Trebuie sa te invete un pusti de 12 ani?
Am o idee asteapta pana mori e cea mai usoara cale sa te faci de ras...cu tupeu omule
Salut XxAlexandruxX, daca nu o saruti chiar nu va mai fi nici o intalnire.
Gandeste-te putin, fata a venit nu la 1 intalnire ci la 2... deci e interesata de tine si asteapta momentul ala in care tu sa iti faci curaj, te uiti la ea, ii privesti ochii, si te apropii de ea, incerci sa o saruti, daca intoarce obrazul nu dispera e normal, nu ai creat destul confort... mai munceste, si daca nu stii de unde sa incepi iti spun eu, de la tine - EDUCA-TE
Pentru informatii suplimentare poti intra aici: http://secretulseductiei.ro/
Eu voi fi acolo in cazul in care chiar vrei sa o saruti pe fata asta si viitoarele 1000 de fete care vor trece prin viata ta:)
Pai incearca sa o saruti, da` nu sa te arunci peste ea ca un animal.
Trebuie sa faci tu cumva sa vina momentu`... Ca poate si ea asteapta momentul, si exista riscu` ca pana la urma sa se sature de asteptare si sa nu mai existe o a4a intalnire! Succes!