anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O sa-mi moara un puisor de gaina, de mic era bolnav...sad si azi am tot plans pentru ca imi era foarte mila de el. L-am sunat pe prietenul meu sa vina sa stea cu mine putin pentru ca plangeam si el a zis ca nu vine. Am mai insistat si nimic. Nu are nimic de facut, doar ca nu vine x-(. I-am trimis mesaj ca data viitoare cand o sa aiba nevoie de mine o sa ii intorc si eu spatele. Nu mi-a raspuns, si i-am mai trimis unul ca nu ii pasa de mine pentru ca nici macar nu imi raspunde si sa nu imi mai zica ca ma iubeste. Poate o sa vi se para prostesc motivul pentru care l-am chemat, dar aveam nevoie de el sad si el nimic, si nu are drum lung de facut, 4 km cu masina...
Intr-un final mi-a raspuns, mi-a zis ca exegerez, ca a murit doar un pui, si ca ii fac prea mult "scandal". Dar eu simt ca nu ma intelege. si a zis ca nu vine oricum.

Ce ziceti de comportamentul lui? Ce sa mai fac, cum sa ma port cu el acum?sad

15 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Eu 4 km fac linistit si pe jos, dar probabil era prea ocupat cu CS-ul. Ce sa-i faci, ase's baietii. Noah, amu' cred ca nu te duceai nici tu la el daca se intampla ceva si ii murea caracterul din WOW. :p

| SpecialGirl a răspuns:

Intelege`l si tu,poate avea treaba sau nu se simtea bine, sunt multe motive.Dar cum ai spus si tu fi indiferenta o perioada, totusi pentru un pui de gaina tr sa se deplaseze atat?

| ciufulixx a răspuns:

Heyhappy daca tinea la tine tine si te iubea cu adv venea pentru orice minoritate. daca tu aveai nevoie de el.sincera sa fiu mai bine iti cauti alt pr chiar daca acum crezi ca e imposibil dar o sa vezi ca va fi kk.pr meu sta la 12 km distanta si este dispus sa vina la orice ora, oricand daca eu am nevoie de el si inverswinking sti cum se zice " prietenul la nevoie se cun" sper ca te-am ajutat:X:* baftahappy

| TheSol a răspuns:

Dupa cum vezi. Majoritatea raspunsurilor sunt despre copilaria ta in legatura cu pusisorul acela. Adica serios. trebuia un alt motiv, mult mai intemeiat decat sa ii spui ca moare un pui si de asta plangi straight face. Mi`e si frica sa te intreb cati ani ai :-s. Nu mai fii asa copilaroasa si moale, ar fi trebuit sa iti dai seama ce fel de persoana e si cum ar reactiona la asemenea rugaminte.
Nu ai facut bine.

| Marius_7199 a răspuns:

E un comportament neadecvat.atunci cand iubesti esti alaturi de persoana iubita oricand.si la bine si la rau.si atunci cand persoana respectiva sufera, indiferent de motiv, trebuie sa o sprijini si sa ii fii alaturi.

| EuSiCuMine a răspuns:

Ce faci atat scandal pentru asta? Gandeste-te ca poate are si el treaba pe acasa sau poate nu poate veni la tine din alt motiv. Tu trebuie sa fii indiferenta nu sa-i arati ca tea atins la suflet ca nu tia raspuns si ca nu vine. Arata-i ca nu-ti pasa, nu fi copilaroasawinking:*

| Mady14ian a răspuns:

Probabil nu a venit deoarece nu vroia sa te vada plangand, incearca sa il intelegi. fi si u mai rabdatoare, sper ca te-am ajutat

| Ruxuletz a răspuns:

Indiferenta tongue

| Troll a răspuns:

Citeste si tu ce ai scris aici si zi ca nu ii mai jenant ca o copilareala prosteasca...

Te-ai gandit ca poate are ceva de lucru pe acasa care sa fie imi important ca un pui de gaina (care oricum o sa moara)?

Sa nu te miri daca nu o sa mai vorbeasca cu tine laughing

| Narocius a răspuns:

La ce numar donez 2euro pentru puisor?

| luvisluvbby a răspuns:

Uf,! cum sa te comporti zici, pai uite trimitei sms neterminate cum ar fi :sa stii ca eu cred ca e mai bine sa ne despartim nu sti ce lucru minunat mi s-a intamplat in ultimul timp... (cu puncte), el va arde de nerabdare sa afle, sa vb cu tine... daca te suna nu raspunde la telefon din prima, daca raspunzi vb cu el ii spui ca nu prea am timp sa vb acum, cam ai trebuie, si ii incizi scurt (nici mai mult nici mai putin ) sau ceva de genu cred ca te descurci u. (si uite cum va`ti impacat ):X

| Fefe_4443 a răspuns:

Pai trebuia sa i zici ca mersi acum cand am si eu nevoie de cineva care sa fie langa mine si eu pe tine te-am rugat sa vi sa fi langa mine nu vrei sa vi.Si daca ai vazut ca nu ti-a zis nimic cand ai insistat trebuia sa i mai trimiti un sms si sa i spui ca bine fa cum vrei tu da cand ai nevoie de mine sa nu imi mai zici ca tu ai nevoie de mine si vad cat de importanta sunt eu pentru tine ca nici nu imi raspunzi la nici un sms ca fa cum crezi ca e mai bine ...numa cand o sa fie si randul tau sa fi cum sunt eu sa nu ma chemi ca este prea tarziu primesc o fundita daca iti este de folos?

| Kesha1428 a răspuns:

Cum ai spus in mesaj o sa-i intorci spatele la nevoie.Cand te mai viziteaza fii mai rece cu el, o sa observe ca e ceva ciudat.Nu spune nimic parintilor, deaorece daca o sa va impacati nu e nevoie sa-i mai alarmezi degeaba.Eu zic ca ar trebui sa-l respingi putin, doar ceva vreme, dupa spune-i ce s-a intamplat si clarificati tot!happy

| MoRtal190 a răspuns:

Of... sunt multe motive dar pentru un puisor, probabil ca a crezut ca iti bati joc de el, ca motivul e prea mic, desi pentru tine era important, daca el iti cere ajutoru refuzal si tu, ignora-l o perioada si ai sa vezi ca va veni el la tine si te va ajuta.

| Bogdyrur a răspuns:

Glumesti? Poate e ocupat nu ai de unde sa stii. poate nu are bani de benzina stiu si eu.Tu cum ai fi reactionat daca te suna el si iti zicea hai pana la mine ca am spart sticla de bere, era ultima si nu mai am de unde sa iau alta? Daaaaa