Nu dispera! Cand e sa fie ceva bun pentru tine e de la Dumnezeu, iar cand e de la Dumnezeu e atunci cand nu te astepti. Nu toate femeile sunt la fel, nu toate sunt pițipoance dupa bani, femei nule fara valoare, demnitate.
Eu una nu mi-am pierdut speranta in privinta barbatilor desi am intalnit numai nemernici. Imi doresc sa gasesc un barbat pe care sa l iubesc si sa ii fiu alaturi si la bine si la greu, mie chiar mi ar pasa de un barbat si as face multe pentru el daca si el m ar iubi. Personal chiar nu ma uit la bani. Ma intereseaza calitatea acelui om, cum se comporta cu mine, ce ar face pentru mine, nu ceea ce îmi da material. Nu-ti pierde speranta, sunt si femei de calitate! Si nu te mai stresa din cauza virginitatii, nu e o boala chiar daca esti baiat. Mare chestie daca nu ai viata sexuala ca barbat, un detaliu neimportant, nu te lasa influentat de societate sa faci ca turma.
Lasa boss ca ele nu moor de foame daca nu isi gasesc un prost, videochat-ul si prostitutia nu va disparea niciodata ca loc de munca pentru ele
Cu tot respectul, daca un om este pe strada si nu are nici o optiune asta inseamna ca nu mai poate avea nevoi sexuale?
Nu zi hop niciodata, in situatia asta fiecare putem ajunge in minim 5 ore... (ma refer la stadiul de fara adapost...)
Mai citeste odata ce am scris:
"Tocmai de aia am scris ca si corpul unui aurolac cere sex. Asta ce inseamna? Exact. Ca organismul nu functioneaza dupa merit."
Pe scurt, si un aurolac poate avea nevoie sexuale. Nu inteleg cum cititi voi fix pe dos
Davidandrei102 întreabă: