| RoxiiSiAtat a întrebat:

O sa pun intrebarea asta de 10 ori pana dimineata.

Parul meu este saten deschis si as vrea o nuanta de roscat. M-am hotarat sa folosesc Loncolor Trendy Colors.
As vrea sa nu fie un rosu foarte aprins, dar nici sa nu se sesizeze schimbarea.
Cam ce nuanta credeti ca ar fi potrivita?

Da! Dau funda (poate asa imi raspunde si mie cineva ) Si e la categoria asta din acelasi motiv.
Mersi!

Răspuns Câştigător
| irinnnnnaaaaaa a răspuns:

Http://www.papillon.ro/nuante.asp?ID=6&ID_detaliu=3# intra aici.Iti alegi culoare.Rosie. si eu as zice ca Rave red sau solu red ti-ar trebui tie.
Sper ca te-am ajutat.

5 răspunsuri:
| BomboanaCuCaramell a răspuns:

Scuze fataa! ti se pare ca culoarea [scuze de cacofonie] parului tau tine de dragoste&sex?!? TPU s`a degradat din cauza voastra straight face rubricile cu diferite teme sunt pentru diferite intrebari angry puteai sa pui intrebarea la beauty&fashion rolling eyes

| ToxicGirl a răspuns:

Http://www.google.ro/......tp?/imgres nuanta asta nu crd ca s-ar observa foarte tare:)

| RoxiiSiAtat explică:

@BomboanaCuCaramell Te rog sa nu te mai agiti aiurea. happy Nu ma baga in aceeasi oala cu imbecilii din cauza carora "s`a degradat TPU".Nu ma cunosti, pun pariu ca e prima oara cand ma vezi si cred ca am pus o intrebare destul de normala.
Daca ai fi citit cu atentie intrebarea mea ai fi observat ca am mentionat la sfarsit de ce am postat la categoria asta.Si o spun din nou : am mai pus intrebarea asta o data dar nu mi s`a raspuns; si cum asta este cea mai populata categorie am postat aici.
Nu te mai baga degeaba. Mersi! happy

| Teo_9996 a răspuns:

Sper ca nu ti-ai ales inca nuanta big grin Ti-as sugera sa nu te vopsesti cu Loncolor sub nici o forma. Am folosit pe aceeasi culoare de par acelasi rosu aprins si in maxim doua saptamani eram aproape la loc. Ti-as recomanda Garnier sau Palette (Garnier, in special happy )