| HaHaHaHaNO a întrebat:

O sa pun o intrebare stupida dar, se vor face teste de virginitate la liceu de anul viitor?

18 răspunsuri:
| Analytical a răspuns:

Buna asta. Chair asa, saraca Elodie nici moarta nu o sa aiba pace cat o mai pomenesc astia. Deja e ca in bancurile cu Bula. Prea populara pentru tot poporul roman. Problema e ca nu mai au ce cauta, ca in speranta de gasire nu prea mai sunt. E ca si cum ar cauta acul in carul cu fan!

| VasilicaDarkKnight a răspuns (pentru Analytical):

Ca majoritatea vedetelor, popularitatea o ajunge abia dupa moarte. laughing

| Analytical a răspuns (pentru VasilicaDarkKnight):

Ca si asta Michel Jackson, nici n-am auzit de el inainte; dupa, a devenit vedeta. Pentru mine. laughing

| Analytical a răspuns:

"Problema e ca nu mai au ce cauta, ca in speranta de gasire nu prea mai sunt. E ca si cum ar cauta acul in carul cu fan!"

| raisa1993maria a răspuns:

Cum poti pune o asemenea intrebare?

| cristiiiiiii a răspuns:

Nu cum sa se faca asa ceva? crezi ca ii intereseaza pe profesori daca ti-ai tras-o tu pana acum?

| Justmeee a răspuns:

Asta ne-ar mai trebui...si cele care nu mai sunt sa le exmatriculeze ca o sa ramana liceele goaleoh go on...in primul rand gandeste-te: scoala e scoala, nu are nimeni niciun drept sa se amestece in viata noastra personala!winking

Numai bine! :*

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Cine te-a păcălit?
Vezi că ziua păcălelilor este pe 1 aprilie...

În nici un caz NU se vor face teste de virginitate la şcoală!

Toate cele bune.

| Oana92 a răspuns:

A fost facuta o farsa acum cativa ani pe tema asta, dar a trecut ceva vreme de atunci. inca nu ati realizat ca e vrajeala si ca e imposibil asa ceva? nu traim printre musulmani!

| Felys a răspuns:

De unde ai scos-o?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pertinenta intrebare, la cum schimba astia legile, ma intreb cat timp va mai lasa la scoala si sub ce conditii.Mult noroc.

| Xenya a răspuns:

Nu,stai calma.Este imposibil asa ceva!

Răspuns utilizator avertizat
| XyYx a răspuns:

Ar fi o idee. Astfel se va descoperi ca 80% din fetitele de 12, 13, 14 ani nu mai sunt virgine de multa vreme laughing))))))

| losseru a răspuns:

Nu cred, dar ai un zambet frumos:*

| mkmk a răspuns:

Lasati fata in pace ca faza asta am auzit-o si eu in liceu

| floricica1995 a răspuns:

Nu, dar cu totii speram sa se introduca testele IQ!

| HaHaHaHaNO explică:

M`am amuzat pe raspunsurile voastre, pe bunelaughing... voiam doar sa vad ce zice majoritatea big grin sunt si cativa uraciosi care te sperie frustrated siiii VasilicaDarkKnight, daca o sa-l vad pe Pedobear ii zic sa treaca si pe la tine :*