Deci deci deci A a intrat în C și după poc! și B a făcut "aaah" și și și apoi D și și asdfghjklanemone
Hey buna.Cam asa s-a intamplat si la mine.Cat timp ai renuntat sa mai vorbesti cu fostul, atunci nu vad o problema.Vad o problema la el, pentru ca nu ii poti interzice sa nu se mai vada cu respectiva.Ar trebui sa incerci sa iesi mai des cu C, sau macar sa vorbiti mai des, iar cand va vedeti, incearca sa abordezi nitel subiectul despre relatia voastra.Nu stiu ce persoana e el, daca poti vorbi si despre respectiva(s-ar putea sa se enerveze si asta da de banuit)dar eu sincer cam asta as face.Adica,daca el se uita dupa aia, nu ai cum sa te impotrivesti vointei lui.E clar ca nu e un baiat serios daca face asta.SI nu ai cum sa stii daca nu mai vorbeste cu fata aceea.Nu ii poti verifica mail-ul sau telefonul.Multi spun ca nu mai vorbesc cu fostele sau alte fete e.t.c, si de fapt vorbesc.Deci,cea mai buna cale e sa vorbesti cu el despre asta.SI sa petreci mai mult timp cu elnu neaparat sa va vedeti zilnic.Cred ca un telefon zilnic e ok. Daca ai timp sa treci pe acolo si mai bine.Mai mult nu vad ce ai putea face tu.SI el trebuie sa faca cate ceva...Bafta:*
RRSecularHumanist întreabă: