anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O sa sune aiurea:
Vi-ar placea ca prietena voastra, nu ineaparat, v-ati uita la o tipa roscata si cu ochii verzi? sau ati considera-o curva. fara misto, de ce v-ati uita si de ce nu.

Răspuns Câştigător
| elComandantee a răspuns:

Învaţă să te exprimi măi fetiţă, că nu înţelegem ce vrei.
Mă uit după o tipă plăcută ochiului.
NU mă interesează culoarea părului sau cea a ochilor.

9 răspunsuri:
| plasticsmile a răspuns:

De ce sa o consideri curvA?laughinglol daca iti place stai cu ea

| LeontinAndrei a răspuns:

Personal ochii sunt ultimele detalii la care ma uit la o fata. Nu pentru ca sunt obsedat dupa sani si posterior ci pentru ca sunt atent la alte detalii precum felul in care se imbraca, felul in care se comporta, se misca, vorbeste si multe altele deoarece in primele 10-20 de minute imi dau seama daca este sau nu genul meu de fata. Culoarea ochilor nu ma intereseaza, desi recunosc ca imi plac fetele cu ochii caprui. Culoarea parului este importanta deoarece si asta spune multe lucruri despre ea.

Lasand toate chestiile astea pot spune ca da, m-as uita la o fata roscata chiar daca ar avea ochii in toate culorile curcubeului (asta ar fi interesant de vazut).

| qMiruq a răspuns:

O, Doamne! Pe bune?! Tu n-ai auzit ca aparentele inseala? Sincer mie mi se pare o prostie sa judeci pe cineva dupa felu' in care arata, cum zice un vechi proverb: "Daca judeci o carte dupa coperta, vei avea de pierdut o poveste minunata!" Ai incercat macar sa o cunosti? Nu sa o judeci dupa ambalaj? Sau ai fost atent doar la felu' in care arata si-ti dai cu parerea, dragu' meu happy sunt alte detalii mai vitale decat culoarea parului si a ochilor, cum ar fi: caracterul, comportamentul, firea s.a.m.d. Sfatu' meu este urmatoru: intai incearca sa o cunosti si pe urma vezi ce si cum.
Si mai vreau sa mentionez sa nu te iei dupa gura lumii, de ex: vine un prieten la tine [cu care te cunosti de mult] si-ti spune de ea ca e c*rva, ok ai tendinta sa il crezi ca va cunoasteti, ca stii ca nu te-ar trada si toate cele, dar el poate are ciuda pe ea sau nu o suporta sau mai stiu eu ce chestii si poate sa "infloreasca" adevaru doar sa te tina pe tine departe de ea, din simplu fapt ca nu o suporta. Deci repet: n-are rost sa te iei dupa gura lumii, mai intai cunoaste si apoi dati cu parerea.Si-n + nu ar trebui sa te afecteze de ce zic altii, e alegerea si decizia ta, daca-ti place fii cu ea frate happy.
Bafta kiss!

Răspuns utilizator avertizat
| Rebe97 a răspuns:

Nu culoara ochiilor si al parului face dintr- o femeie curva laughing ci caracterul ei!winking

| Dariusuu a răspuns:

O fată este c*rvă atunci când chiar este!

Și ce contează că e roșcată și are ochii verzi?

P.S Îmi plac ochii verzi, îmi par așa mai misterioși.

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Nu are nici o legatura culoarea ochilor sau a parului cu caracterul omului.Ba chiar pare ceva exotic, care atrage priviri.Imagineaza-ti o bruneta cu ochii albastrii sau verzi...

| AnnnaMarrria a răspuns:

Deci.
1.Curva e femeia care se **** pe bani straight face
2. Si in plus, trebuie sa fie placuta asa..nu neaparat fata 90 60 90 si ten de papusa, mai conteaza si sufletul. rolling eyes