Am un prieten care a fost in situatia ta,adica a avut o relatie cu o fata care muncea ca model,insa s-au despartit din cauza faptului ca tipa avea multe contracte si era plecata mai tot timpul in strainate,iar adevarul e ca acum ii pare rau.
Avantaje:
-O sa ai o gagica super tare
-o sa fii invidiat de toata lumea pentru ca esti impreuna cu ea,bine asta poate fi considerat si un dezavantaj but anyway
-spuneai ca va intelegeti bine deci e totul ok pana aici
-o sa vedeti mai rar probabil deci nu aveti timp sa va plictisiti unul de celalalt
Dezavantaje:
-e probabil o fata super dorita de baieti si probabil va exista competitie,insa daca ai incredere in ea banuiesc ca nu te va deranja prea mult chestia asta
-de obicei modelele sunt fete cu nasul pe sus sa zic asa,dar nu e o regula generala,poate ea e diferita sau pare cel putin din ce ziceai u
Eu zic sa incepi o relatie cu ea daca va place unul de celalalt, sau macar sa incerci daca nu o sa mearga asta e are balta destul peste dar macar nu o sa ai regrete mai tarziu si nu o sa traiesti mereu cu intrebarea:"ce ar fi fost daca as fi inceput atunci o relatie cu x"
Scuze daca am facut greseli gramaticale dar ma cam grabeam, sper ca se intelege ceva totusi.Multa bafta
Atata timp cat ai intentii serioase, nu vad nici o probleme in a avea o relatie cu ea.
Nu vad nimic rau ca are 16 ani , mai josnic era sa fie mai mare ca tine :d zic eu... dragostea nu are varsta xD.