anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O sa va cer si eu cateva sfaturi! in legatura cu pastrarea virginitatii pana dupa casatorie. mie una mi se pare ceva superb sa apari in biserica in fata Domnului curata atat sufleteste cat si trupeste:Xdar problema e ca tentatia e prea mare in ziua de azi si cum poti ramane virgina pana pe la 23 de ani pana te casatoresti?sadpare imposibil dar nu este! si alta e problema! si dupa casatorie Domnul ingaduie dragostea dar doar pentru a face copii nu pentru placerea trupeasca! cand in ziua de azi exista atatea perversitati! de ce ne "murdarim" trupurile doar pentru aceasta placere animalica de altfel? suntem oameni nu animale! ar trebui sa ne conduca mai mult ratiunea nu numai placerile de moment! cum poate o fata care face sex oral urmatoarea zi sa mearga la biserica si sa sarute icoanelestraight face? Asta e problema in ziua de azi, lumea e condusa de sex de perversitate! oare sufletul nostru unde este? poate o sa ma judecati dar eu asa gandesc! si acum sa va spun cate ceva despre mine...ma numesc Andreea, am 18 ani jum, am un iubit suntem de 1an impreuna(el are 21 de ani). Sunt virgina, dar si la mine a existat tentatia dar mi-am repetat ca este timp si este f important sa nu ascultam toate mizeriile din lume chiar daca ni se impotrivesc mii de oameni si sa ramanem curati! va multumesc ca ati avut rabdare sa cititi si daca vreti va dati si cu parerea. o zi buna va doresc!

22 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Cine a zis ca la 23 ne vom casatori toti?!
Eram si eu inainte o visatoare ca tine, crede-ma! Acum realizez cu stupoare ca tot ce conteaza este sa iubesc si sa fiu iubita fara a tine cont de limite impuse de restul!
Daca 5% din fete se casatoresc virgine se intampla pentru ca au o varsta frageda, ci nu pentru ca au vrut sa astepte!
Deci iubeste cu cap si nu regreta nimic!

identitate
| identitate a răspuns:

Pacatele facute cu mintea sunt la fel de grave ca si cele facute cu fapta. Deci daca tot faci pacate macar fa-le pe cele care iti aduc si placere.happy Oamanii care se abtin de la placeri (nu doar carnale) sunt cei care devin cei mai rai asa ca sacrificiul e inutil. Poti sa nu faci sex si sa faci copii cu ajutorul tehnicii.Asa ramai "neprihanita" pana la moarte.Ar mai trebui sa umbli numai imbracata in haine femeiesti si cu capul acoperit si multe alte treburi.
Nu sacrificiul e esenta Bibliei ci iubirea de sine si a aproapelui asta implicand si iubirea trupeasca.
"Iubeste aproapele tau ca pe tine insuti"
Daca o luam pe bucatele putem spune orice asa ca trebuie luata in ansamblul ei.

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Da asa este frumos ai dreptate insa vezi ca acum in ziua de azi multi nu pun accent pe casatorie sau mai tarziu si nu poate sa reziste atat totusi...

| Anecherry a răspuns:

Buna Andreea, nu stiam ca mai sunt persoane care gandesc ca tine, si dupa cate imi dau seama esti o persoana foarte credicioasa; dar, daca tot faci atat de multa ascultare fata de legile Domnului de ce te mai intereseaza ce fac altii? Daca vrei sa iti pastrezi virginitatea pana la casatorie, toata admiratia, dar daca te apuci sa ii judeci pe altii nu e prea frumos, se cheama inganfare. Nu vreau sa te jignesc dar daca stai sa te gandesti mai bine, chiar Dumnezeu spune sa nu ne judecam aproapele. fiecare e liber sa faca ceea ce doreste cu corpul lui, iar daca pe tine nu te afecteaza actiunile celorlalti, fa bine si le ignora.

| Anecherry a răspuns:

Imi cer scuze daca am inteles gresit; si ma bucur daca esti o persoana care stie ce vrea si nu se lasa influentata; sper sa te ajute Dumnezeu in tot ce faci; bye

| Ela_PuRpLe a răspuns:

Da, intr-adevar este frumos ce spui tu, insa eu nu consider ca "te murdaresti"daca iubesti si esti iubit/a si te decizi sa te daruiesti trup si suflet pers iubite.Cum a spus si floom, daca unele fete se casatoresc virgine se intampla pentru ca au o varsta frageda si nu altceva.Eu chiar daca nu mi-am inceput viata sexuala, asa gandesc.
Si inca ceva, daca o fata nu mai este virgina nu inseamna ca e"murdara" sau ca nu merita respect!

| EUSIATIT a răspuns:

Depinde numai de tine si de partener daca vrea sa astepte el. sa dea domnul sa ti se indeplineasca visul. numai tu poti face asta

| Pupily92 a răspuns:

Si daca e impotent? thinking sau daca pur si simplu nu-ti va face placere sa faci sex cu el? macar cand esti libera poti sa-i spui, va despartiti si gata. dar casatorita? bagi divortul sau il vei insela? chiar sunt cazuti in care ele s-au pastrat pana la nunta. si de fapt nu i-a facut placere s-o faca cu el.si au ales sa ii insele straight face

| doc a răspuns:

Mi se pare o prostie. du-te la manastire.
Ma intreb de ce te chinui cu abstinenta din moment ceti doresti asta foarte mult. pentru cine te chinui? Dumnezeu? hai sa fim realisti. si daca stai si te gandesti la pacate si alte prostii, e pacat si cand ai ganduri necurate... iti pui intrebarea cum pot fetele sa faca oral si apoi se duc la biserica si pupa icoanele... u cum poti sa pupi icoanele dupa ce te gandesti o zi intreaga cum ar fi oralu sau sex normal sau dragoste. e acelasi lucru.probabil esti mult prea credincioasa si tiai dedicat viata lui Dumnezeu. dar gandeste-te ca Isus a iertat pacatele Mariei care era o prostituata. Gandeste-te ca o sa imbatranesti si o sa duci dorul clipelor astea asa ca lasa dracu abstinenta si simtete bine cat traiesti ca nici eu nici tu nu stii ce ne asteapta dupa moarte, lasa dracu prostiile.

Imi cer scuze pentru limbaj

| cosm1n_9149 a răspuns:

Curat a fost doar Iisus. dar daca ne luam dupa religie unde ajungem? Nu pacatuiesti cu fapta ci cu gandul, tot pacat se numeste. Ironia sortii laughing

| cosm1n_9149 a răspuns:

Eu cred ca e pacat mai mare ca cei care slujesc biserica(preoti) si restul sa ne dea noua lectii de viata si cum sa o ducem si ei sunt opusul cuvintelor spuse. Mi se pare mai grav decat o fata care face oral, mai draga Andreea!
Fiecare face ce crede cum crede. Important e sa faci ceea ce te face pe tine fericita.

| belltech a răspuns:

Si davca dupa aia descoperiti ca nu sunteti compatibili la pat? ce faci? trebuie sa fii pragmatica nu visatoare.

| belltech a răspuns:

Ce faci daca nu te mariti?

| yonutz_7445 a răspuns:

Este foarte bine ca gandesti asa! nu credeam ca mai exista cineva care sa gandeasca asa si sa o si spuna in afara de mine si prietena mea, sincer si eu as vrea sa fiu virgin pana dupa casatorie. ce bine ar fi daca toata lumea ar gandi asa ca tine! succes in continuare! pa pa!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Putine persoane mai pot gandi asa ca tine si te felicit pentru asta. Dumnezeu a lasat acesta lege pe pamant, de a ne pastra curati pana la casatorie. E greu de crezut ca in ziua de azi f putini mai pot gandi asa.Eu iti doresc sa fii iubita si Dumnezeu sa te ajute sa-ti implinesti visul de a te casatori virgina, nu te lua dupa nimeni, asculta-ti glasul Constiintei tale care te invata ceea ce nimeni nu te poate invata, care te lumineaza asa cum numai tu poti vedea asta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Anna ai inteles gresit eu nu judec pe nimeni aici! doar intrebam si ceream parerea si niciodata nu o sa ma influenteze in niciun mod actiunile celorlalti!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

" Domnul ingaduie dragostea dar doar pentru a face copii nu pentru placerea trupeasca! " spuneti asta si prietenului dvs si in secunda 2 v-a parasit! Definitiv! Ce idee este asta si cum credeti ca se poate trai asa?
"cum poate o fata care face sex oral urmatoarea zi sa mearga la biserica si sa sarute icoanele " ...foarte frumos, asa cum poate si cea sfinta sa se inchine cu mina cu care s-a sters la fund!
Asemenea idei au de regula femeile nedorite de nimeni!( din diferite motive )

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

"mg" placere dar cu limita...nu desfranare! trebuie sa intelegi ca dragostea trupeasca ar trebui sa fie un limbaj al dragostei, si nu doar un mijloc de a trai placeri culminante!
trupul se va invata cu placerile animalice si va cauta metode de satisfacere din ce in ce mai intense! daca va sta mintea numai sa sex va autodistrugeti atat fizic cat si psihic!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Esti cea mai tare persoana despre care am citit in ultima vreme...si ma refer in general:X:X:X uite, eu nu mai sunt virgina, dar gandesc ca tine, desi nu pun si in practica ceea ce gandesc.esti fff tare, jur! bv tie. te apreciez:*:*

| crazy_girl a răspuns:

Mi se pare foarte frumos din partea ta ca gandesti asa.rar mai gasesti fete in ziua de azi care sa-si pastreze virginitatea pana la casatorie, toate isi incep viata sexuala de la 14-15 ani.Nu lua in seama pe cei care zic ca este o gandire invechita.Sunt cu totul de acord cu tine si in privinta ca dragostea e permisa de Dumnezeu pentru facut copii si nu pentru placerile trupesti(dupa casatorie). La fel cred ca daca ai facut sex oral nu inseamna ca mai esti virgina deoarece ti-ai spurcat gura iar dupa aceea te duci si saruti icoane si te impartasesti.Numai bine.

| dOaReU_2106 a răspuns:

Andreea vreau sa-ti spun ca dincolo de aceste idei preconcepute pe care le ai trebuie in primul rand sa te gandesti la tine si la ce vrei tu cu adevarat apoi la cei din jur si la Dumnezeu. In primul rand gandeste-te ca Dumnezeu ne-a creat ca sa ne bucuram de viata si de toate aspectele ei asta presupunand si iubire trupeasca pe langa cea sufleteasca pentru ca la urma urmelor suntem oameni si nu suntem perfecti; fiecare avem greselile noastre si trebuie sa ne asumam responsabilitatea pentru ceea ce facem si implicit pentru ceea ce gandim, incluzand aici si consecintele pe care le aduc aceste lucruri.
Cel mai important aspect este sa nu iti para rau niciodat de ceea ce faci ci sa te bucuri de toate lucrurile frumoase pe care viata ti le ofera.
mai mult de atat chiar mi se pare exagerat ceea ce zici si ca ar trebui sa ne pastram virginitatea pana dupa casatorie. Desi sunt inca virgina eu una nu gandesc asa dar sunt de acord cu faptul ca majoritatea fetelor si-o pierd prea repede.
dupa parerea mea fiecare este liber/a sa faca ce vrea si cand vrea dar daca iubesti cu adevarat si tentatia este destul de mare, asa ca nu vad rostul abstinentei tale atata tmp cat sentimentele sunt mai presus.
vreau sa-ti mai zic ca ar fi cazul sa-ti mai asculti si inima si apoi sa iei decizii petru ca uneori constiinta te impiedica sa faci multe lucruri pe care le vei regreta mai tarziu.

| dOaReU_2106 a răspuns:

Andreea eu sunt de parere ca ar trebui mai intai de toate sa te gandesti la tine, la ce vrei tu si daca iti doresti cu adevarat sa faci pasul acesta. Iar daca inima iti spune ca e momentul nu ai de ce sa zici nu. uneori e mai bine sa gandesti si cu sufletul pentru ca in unele cazuri constiinta te face sa iei decizii pe care le vei regreta mai tarziu, asa ca bucura-te de viata si de tot ceea ce-ti ofera ea, dar in acelasi timp asuma-ti responsabilitatea pentru ceea ce faci si ceea ce gandesti. asta e parerea mea acum tu faci cum crezi ca e mai bine pentru tine.