Nu-ti face griji... poate fetele te plac ca pe un prieten/cel mai bun prieten si de aceea nu ai prietena. Ar fi bine daca ti-ai găsi o fata cel putin pe înălțimea ta si sa fie la fel ca tine asa glumeața. Incearca sa gasesti o fata care sa iti placa si sa petreceți mult timp impreuna chiar si daca va fi ca prieteni, pentru ca poate sa ajunga si la mai mult ca prieteni
Ce vrei tu sa faci cu fetele la 14 ani? alte ocupatii nu ai? prieteni, fotbal, invatat, jocuri pe pc, bicicleta?
Pai alege o fata pe care o placi si crezi ca te place si ea si propune-i sa fiti impreuna. La varsta asta nu cred ca va fi ceva serios, dar totusi vei avea si tu o iubita. Va rezumati doar la un mic sarut, tinut de mana si alte chestii potrivite varstei voastre. Succes.
Ai abia 14 ani, nu poti avea o relatie serioasa la varsta asta, zic sa-ti traiesti copilaria
Ai 14 ani mai asteapta doi ani si atunci vei gasi fata potrivita pentru tine.La 14 ani exista iubire dar este copilaroasa.
Buna pai ai timp de relatii, dar daca e asa sigur fetele te plac dar fa tu primul pas ^-^
BOss si eu am tot 14... Acu' ca ma gandesc suntem cam mici... Mai bine incercam la 16-17. Ce zici?
anonim_4396 întreabă: