| DJSpook1 a întrebat:

O sa va pun o intrebare dar sa nu sariti cu gura pe mine, deci sa incepem am 14 ani si este un baiat de la mine din clasa care pana acuma a avut 2 iubite iar eu ma simt prost ca nu am avut niciuna, sunt foarte glumet, sunt mereu vesel, plin de energie, ma inteleg bine cu orice fata si cu toti din jurul meu. Descrierea fizica, nu sunt foarte inalt pentru varsta mea 1, 53, par negreu, foarte negru, ochi caprui. Oriunde m-as duce ce stau de vorba cu alte fete, ma inteleg bine cu orice fata. Poate is prea mic, poate nu ma plac fetele? Simt ca niciodata nu o sa i-mi gasesc o iubita! sad

9 răspunsuri:
| Astaeparereamea a răspuns:

Mey dijei, nu ma iau de tine dar prea te grabesti, lasa-i p'aia sa aiba 'shpe mii de iubite ca tot la manuela ramanewinking Tu cauta sa descoperi realitatea nu te arunca intr-o relatie daca nu sti cu ce "se mananca"winking
Ce crezi tu ca inseamna iubirea?

Răspuns utilizator avertizat
| Kenya a răspuns:

La 14 ani te astepti la iubirea vietii? Lasa ca mai cresti si o sa fii suficient de matur pentru o fata.

| Codreanu_Anduta_1991 a răspuns:

W*f, nu itfa probleme, decat sa fii cu doua c**ve, mai bine e sa ai pe una cu minte.Iti vei gasi dragostea, fara probleme. happy Nu te speria, iti vei gasi si tu iubirea. happy Bafta!

| Sfatosul2012 a răspuns:

Da te repeti! Nu stiu ce vrei sa auzi ca sa ti fie bine.

| Rotciv92 a răspuns:

Ai doar 14 ani happy, ai toata viata inainte. O sa vezi ca, cu timpul ai sa-ti gasesti si tu pe cineva. Nu trebuie sa te intereseze cate "iubite" a avut x-ulescu si nici sa te descurajeze treaba asta. Va veni si vremea ta happy stai chill.

| Iustyandreea a răspuns:

Esti prea fata si prea putin baiat. Trebuie sa le arati ca nu esti slab si moale fetelor.