Buna! Oricat de greu ar fi sa acceptam chestia asta, uneori nu primim acel feedback de care simtim nevoia. Stiu foarte bine ca iti este greu sa-l uiti, dar nici sa te bagi in vorba cu el nu este recomandat. Bine ar fi sa eviti orice fel de apropiere de el. Sincer, trebuie sa-ti petreci timpul cu alte activitati, oricat de greu ar fi. Crede-ma, acum o luna am trecut exact prin acelasi lucru, iar in primele saptamani mi-a fost foarte greu. Am avut prietenii adevarati alaturi de mine si tot ce a trebuit sa fac a fost sa incep alte activitati si sa ma desprind de lucrurile care imi aminteau de el. Cu timpul, am cunoscut un alt baiat care este cu mine in scoala si acum pot spune ca mi-a trecut tot in proportie de 95%. Invata sa ai ochi pentru cei din jur, iar cand vine vorba de el, trebuie sa fii oarba si surda. E cel mai bine asa, crede-ma. Altfel, vei continua sa te ranesti singura la infinit. Bafta!
Nu vrei sa vorbesti cu el dar nici sa-l uiti. Pai ce sa-ti recomandam?
Ocupa-ti mintea cu alta persoana, iesi mai des pe afara [nu pe unde umbla el] si fa-ti alti prieteni, poate cine stie, cunosti si un baiat.
Tipul de care ai povestit tu e clar ca nu te place, daca vroia sa fie cu tine ar fi venit din prima zi sa te cunoasca, mai ales ca te uitai insistent la el.
Nu-ti recomand sa te mai bagi in seama ca te va jigni din nou.