EmptyBook si daca e lauda si daca nu e lauda omul are voie sa se exprime, pana la urma si eu consider ca astfel de experiente sunt bune de citit, atractia fizica e puternica desigur, fata ti a dat o sansa man, acum restul depinde de tine, acel baiat poate era in lista prieteniei sau nu o atrage din punct de vedere fizic, sunt curios ce vei face in continuare?
1989. Interesant an de nastere sa zic eu. Dar miroase a ceva. A ce oare? A lauda de sine sa fie oare? Cine stie. "Esti mare armasar, nebunule". Poate asta voiai sa auzi, dracu stie, ca eu nu stiu ce e cu intrebarea asta.
Nu esti obligat sa o iei in seama.
Cand zici 1989 te gandesti la revolutie, altceva interesant nu mai vad la anul asta!
De la EmptyBook. Stiu ca nu sunt obligat dar te-am luat in vedere cand ii dadeai peste nas prietenei noastre comune. Aia cu inima mare dar avatar de materialista. Din comentariile alea pareai decent dar intrebarea asta ma lasa rece, serios. Adica na, tu mare aventurier, fu"i tot ce misca si iti pierzi timpul pe TPU? Cam aiurea. Dar fie. Cat despre 1989, ma refeream pe plan personal, nu istoric. Dar daca tot ai adus vorba, doar atat iti vine in minte? Nimic altceva? Nici macar un exemplu? Vad ca se baga si ray aiurea in seama. Uita/te bine la avatarul lui. Nu iti dai seama inca? Uite un mic ajutor, o melodie. Daca nici acum nu te prinzi, clar esti varza la capitolul istorie :)). https://www.youtube.com/watch?v=5IpYOF4Hi6Q.
Ps. Nu multora le plac istoria dar citeste aici. O gramada s-au intamplat in 1989. Am gasit chiar in limba romana. Pomana ce sa mai. AS zice sa dai o bere dar nu beau. http://stiri.tvr.ro/......12642.html ".
Vezi ca scrie clar de la emptybook, nu imi da mie reply.
De sweetangels era vorba? Are si ea toanele ei...
Acum sa nu te simti norocos, eu Nu cred ca e puterea atractiei fizice. Pana la urma daca te gândesti probabil face si ea la fel ca tine adica casual, tipul probabil ala timid de abia a avut curajul sa o scoata si tipa nu avea o variantã mai buna pe moment.
Cred ca oricine a patit sa mai primeasca priviri de la cineva in asemenea ipostazã, fata era foarte atentã la ce este in jurul ei, in general ele sunt multi-tasking pot sa scaneze orice tipi de pe langã ele si se baga pe varianta cea mai buna care o poate gasi la un baiat.
Nu stiu la ce distanta erati dar daca a auzit ce vorbeati si cum te uitai la ea sa o abordezi asta a fost smecheria. Femeile sunt hypergamiste adica vor pe cineva superior ei, si mai ales vor atentia tuturor baietilor.
Acum ceva timp iubita unui bun prieten de-al meu l-a inselat cu mine.
El o cauta numai la sani, pe cand eu o cautam numai in ochi.
Interesant mod si loc de a povesti experiente.
Tine-mă la curent. Sunt curioasă cât de proastă şi bună la sex a fost tipa.