| AcaJugaBiBala a întrebat:

O simplă întrebare. Am făcut sex oral cu prietena )doar masturbare cu mâna) iar apoi ea s-a spălat pe mâini eu la fel și cu același săpun ea s-a spalat la zona intimă. Există posibilitatea de a rămâne însărcinată? ( E și virgină ea și nu știu exact dacă i s-a scurs ceva de la mine la ea pe mână. O explicaţie vă rog?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Nu pot sa cred ca cineva de varsta voastra, sa nu aiba notiuni macar minime despre modul si/sau mecanismul de procreere. Deoarece nu ai/nu aveti nici cele mai elementare notiuni despre modul prin care ai fost procreat, adus pe lume, ma vad nevoit sa repet si in cazul tau indiferent daca esti baiat sau fata, ca o fata virgina sau o femeie activa sexual, nu poate sa ramana insarcinata nici daca si-ar dori acest lucru in orice moment, fiindca NU se formeaza o SARCINA ori de cate ori intretine jocuri erotice "nevinovate" sau chiar contacte sexuale adevarate, chiar si daca acestea sunt neprotejate si barbatul ejaculeaza sperma in vagin. Deoarece va lipseste informatia sexuala cea mai elementara aproape toti/toate va panicati in mod inutil, fiind convinsi ca ar putea exista automat posibilitatea aparitiei unei sarcina uneori doar printr-o simpla atingere dintre penis si vagin sau de himen in cazul in care fata este virgina. De asemenea majoritatea considerati ca este suficient ca penisul sa penetreze vaginul indiferent de data, adica in ce moment al ciclului menstrual se intampla contactul sexual si considerati ca este suficient ca penisul sa aiba pe el chiar si acel inofensiv lichid preejeculator pentru a lua nartere o sarcina. Cu totii uitati insa faptul CEL MAI IMPORTANT si anume ca o noua forma de viata poate lua nastere doar prin fecundarea unui OVUL VIABIL de catre un SPERMATOZOID, iar acest lucru se poate realiza DOAR/NUMAI intro perioada foarte scurta, de numai 1 - 4 zile din cele 28-30 ale unui ciclu menstrual mediu si anume in PERIOADA FERTILA. Posibilitatea de a ramane insarcinata se poate realiza DOAR intr-un singur caz si anume : 1. ) DOAR DACA femeia este in PERIOADA FERTILA, si concomitent se produce si...2.) indiferent prin ce mod in acea perioada, SPERMA AJUNGE in VAGIN indiferent de volum/cantitate. Spermatozoizii existenti in sperma respectiva, trebuie sa intalneasca in mod OBLIGATORIU un OVUL VIABIL pentru ca in urma fecundarii OVULULUI sa devina posibila/realizabila producerea unei SARCINI. In concluzie CHIAR SI DACA sperma ajunge in vagin in afara PERIOADEI FERTILE formarea unei sarcini devine IMPOSIBILA. In cazul descris de tine probabilitatea aparitiei unei sarcini este IMPOSIBILA. Multa sanatate.

3 răspunsuri:
| Oana92 a răspuns:

Ati facut sex oral prin masturbare cu mana... Offf, nu ajung eu presedinte, ca in secunda 2 as interzice dreptul de a face sex si de a se reproduce a celor cu IQ din 2 cifre sad

| raluk27 a răspuns:

Cum adica sex oral numai prin masturbare cu mana?
Stii macar ce înseamnă sex oral? Gura ati spalat-o?

| AcaJugaBiBala explică:

Da, am greșit. Se mai întâmplă ✌ Am cerut o părere. De doua zile trebuia să îi vină menstruaţia și nu i- a venit... Care-i faza?