| IQOnly a întrebat:

O simpla intrebare! Cum ar vrea baietii sa arate fetele si cum ar vrea fetele sa arate baietii?(inteligenta, corp,...)

10 răspunsuri:
| danut a răspuns:

Baietii ar vrea ca fetele sa fie: de peste 1, 70m, sub 45Kg, sa arate ca un manechin si dispuse la relatii...libere... si sa nu uit, sa aiba varsta de pana la 25 ani dar in creer nu prea mult.
Fetele vor baieti frumosi dar mai importante sunt resursele financiare, cel putin un tata ministru, Lamborghini, vila la Snagov, sa nu-i intereseze ca au 1, 5m si 80Kg, unghiile lacuite pe o parte si negre pe alta, sunt needucate, asculta pe Vali Vijelie si fumeaza pe strada dar nu stiu sa faca un ou fiert. laughing

nony
| nony a răspuns:

Vreau sa arate si sa se comporte ca o... fatá. Atat.

| inna a răspuns:

Toti vor un model cu dimensiunile 90-60-90, dar bineinteles ca nu vor posta un asemenea raspuns.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fizicul conteaza mai putin pentru fete, la baieti este invers.

| madalicious a răspuns:

Ahh... ce vor fetele?![eu sunt sincera] Sa fie destept, dragut, romantic, sociabil, sa fie capabil sa inteleaga, sa iubeasca[ca majoritatea au cam dat-o pe teoria"facem sex si te parasesc"], pe scurt.sa fie pe placul nostru!

| Ana_6509 a răspuns:

Inteligenta, modestie si sinceritate, asta caut eu la un baiat.

lolita
| lolita a răspuns:

Inteligent, frumos, cu simtul umorului, simpatic, amabil, sociabil, sa fie deschis la tot ce este nou, sa nu fie cheltuitor dar nici zgarcit, nefumator, sa stie ce vrea de la viata si sa ma iubeascasi sa ma accepte asa cum sunt.

| Fuckin-Battlefield a răspuns:

BAIETII!:hmm:.inalt,brunet,zambet placut, nu slab sa-l sufle vantubig grin...simtul umorului de calitate, buze, inteligenta, sensibilitate, respect, ambitiosss!big grindeschis la orice fel de dicutie si tot ce e nou(my love:*)... FETE!:inalta, corp sportiv,'', buze carnoase, ochi mari caprui, par ondulat, lung...zambet placut, picioarele lungi, sani mediibig grin, inteligenta, glumeata, deschisa in orice subiect!, ambitioasa, sincera, sireatabig grin, un stop de rautate!laughing(asta.'s eu saua sa ma vadbig grinlaughing)...

| spy2o a răspuns:

Sincer sa fiu, mie in primul rand la o fata trebuie sa ma traga fizicul:sa fie foarte draguta(sa aiba un chip de inger), in al doilea sa fie inteligenta, in al treilea sa ma iubeasca mult, bine si restul sa fie panarama, sa nu fumeze etc, dar depinde de preferintele fiecaruia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sexy