Da, eu o singura data. exact cand am terminat am eliminat un lichid, dar nu ca un jet
Nu e vorba de urina, ci de secretia glandelor care determina lubrefierea in timpul actului sexual. Din punct de vedere fiziologic, este posibil. Eu n-am auzit nici o femeie care sa spuna ca ei i s-a intamplat asta.
Buna, pai o fata cand se excita foarte tare ii curge un lichid, unii zic ca fata `se termin`, dar e vorba de excitare, iti curge un lichid asa ca albusul unui ou, dar nu neaparat...
Este un lichid, cum au baietii sperma avem si noi fetele un lichid care da curge mai ales cand esti excitata
Acela se numeste orgasm si da unele au jetul mai puternic altele nu "ce am intalnit eu nu tare era cu jet dar era mult" si trebuie sa fi excitata cam foarte tare inca nu a gasit puctul unde trebuie prietenul tau mai pune-l sa caute o sa vezi ce bine te simti.Stai linistita nu e urina fiecare domnisioara il are.
Exista desigur, depinde de organismul fiecaruia. Unele fete ejaculeaza, altele nu... dar fiindca cele mai multe fete nu fac chestia asta, te gandesty ca toate sunt la fel.