anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O tipa care este intr-o relatie mi-a spus ca ma place pentru ca sunt dragut si inalt, insa cel mai mult ii place ca sunt inchis si cam ciudatel. Intrebarea mea e, de ce nu poate omul sa se multumeasca cu confortul pe care il are? Iubitul ei e politicos si super civilizat cu ea, eu i-am dat cu flit de mai multe ori pentru ca nu imi pasa de persoana ei.

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Pare a fii o pitipoanca, fara creier.

| Sofer a răspuns:

Bagate cu ea. Ne spui ce rezultate ai obtinut.

| Goete a răspuns:

De cu nu i-ai pus Ei intrebarea asta?
Si de ce nu ii spui Ei ca nu iti pasa de persoana ei?
Sau e mai usor sa o vorbesti pe la spate... Chiar nu inteleg "intrebarea" ta. Si de ce ne-o adresezi noua.

Pe de alta parte nu.mi se pare normal in nici un moment din viata mea "sa ma multumesc cu confortul pe care il am" - dar nu mi se pare ca e expresia cea mai potrivita la ceea ce vrei tu sa te referi.

| Jus7t a răspuns:

Deci tu ne întrebi de fapt de ce oamenii care sunt în relație simt atracție și pentru alte persoane ori chiar încep sa aibă sentimente, iar subiectul e destul de lung și fără rost, pentru că motivele diferă.

| Paul754880338 a răspuns:

O relatie la varsta asta ( deduc ca esti tinerel ) este mai mult o cautare decat un legamant pe vecie ( sau comfort, cum il numesti tu ) si mai mult alimentata de curiozitate si necesitatea satisfacerii aceleiasi curiozitatii decat un contract de exclusivitate.

| Ganea_Marian-Dumitru_1972 a răspuns:

Poate te place doar ca amic.

| ChrisRo a răspuns:

Pentru ca suntem fiinte poligame...

| aduk05 a răspuns:

Unele fete sunt atrase de băieții care le ignoră. Nu de cei care le iubesc și le ar oferii totul.