| ioanamaria2000 a întrebat:

O tipa ce a avut un one night-stand cu iubitul meu inainte ca acesta sa fie impreuna cu mine tot apare in jurul lui. El mi-a povestit ca il suna mereu dupa ce au avut momentele acelea si ii spunea sa se mai vada. A blocat-o. Pentru ca sunt in aceeasi facultate imi spune ca zilnic ii apare in cale, sau incearca sa se bage in seama cu ea. Am vazut-o si eu in parc cand am iesit cu mama iubitului meu la plimbare, apoi el a primit un mesaj de pe un alt numar in care scria,, Am vazut-o azi pe prietena ta, e frumusica." Am o multime de sentimente, nici nu stiu ce sa mai zic. Sa o consider vreo amenințare pentru relatie sau doar sa ignor?

Răspuns Apreciat de Editori
| Paul754880338 a răspuns:

Mai amenintatoare mi se pare gelozia ta, chiar daca este acum in aceasta povestioara in stadiul de embrion. Daca insa lasi acest embrion sa se dezvolte, atunci sigur vei avea de a face cu o mare amenintare. Gelozia asta, indiferent cat ai incerca sa o negi acum, va deveni un acid puternic corziv pentru orice relatie si chiar pentru tine insati. Asa incepe. La inceput vrei sa iti evaluezi abilitatile de detectiv, apoi vei incepe sa iti transformi suspiciunile un acuzatii si in jurul tau vei vedea doar vinovati. Calmeaza-te si accepta ca societatea în care traieste are o sumedenie relatii interumane. Nu toate sunt vinovate, nu toate iti cer tie acordul ca sa se desfasoare, nu le poti controla pe toate. Poti insa daca iubesti omul de langa tine mai mult decat cariera de "detectiv" sa te dedici mai mult, astfel incat sa devii daca nu unica, macar cea mai buna din viata lui si asta va duce intr-un alt nivel la exclusivitatea pe care incerci acum sa o impui acum

| ioanamaria2000 explică:

Nu sunt deloc geloasa, suntem impreuna de un an, niciodata nu mi-a pasat. Doar ca in ultimul timp aceasta persoana tot apare in jurul nostru. Nu caut cearta, nu vreau nimic, mi se pare foar ciudat ca o persoana sa fie pur si simplu obsedata de cineva atat de tare.

| cristi202 a răspuns:

Wow! Cred ca e cel mai bun raspuns dat cu privire la gelozie!

7 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Reactia ta negativa va provoca o reactie negativa a iubitului tau.
Indiferenta ta va provoca,de asemenea, indiferenta lui spre lipitoarea one night stand.
Deci, ignora.
Oricum, el te-a ales pe tine si nu pare sa vrea sa te schimbe, deci esti categoric superioara.
Ramai asa.happy

| cristi202 a răspuns:

Nu e absolut nici o amenintare. Prietenul tau e transparent, ti-a spus despre ea, ca il suna, ca ea vrea sa se vada, ca a blocat-o, ca iiapare in cale. Asta inseamna ca tu esti mai importanta. Ca ce a fost cu cealalta, s-a dus. Daca ei ii pare rau si ar vrea sa reinvie ce a fost, asta nu e problema ta, atit cit el nu vrea, este linga tine, si iti spune tot. Deci, cel mai bine ar fi sa ignori. Ai un baiat excelent linga tine, in care poti avea incredere.

Eu fac la fel cu sotia mea. Cind apare o femeie in viata mea, si exista o apropiere cit de cit intre noi, sotia mea stie tot. Bineinteles, in afara de ceea ce acea persoana imi incredinteaza, stiu sa fiu confident. Dar stie clar in ce raport sunt cu ea, cit de apropiat sunt, ce facem, ce gindim unul despre celalalt. Si asta e pentru ca, daca e sa calci pe bec, nu o faci dintr-o data, rar se intampla asta, ci trebuie sa fie un minim de apropiere, ori, daca stie sotia orice miscare pe care o fac, sau daca intentionez sa fac una gresita, ma gindesc ca trebuie sa ii spun sotiei, cu siguranta nu exista nici un pericol.

| RAY a răspuns:

Înseamna ca e bun la făcut sex, daca el tea ales pe tine, las-o in pace

| Violleta2022 a răspuns:

Nu vad nici un motiv de ingrijorare, atata vreme cat iubitul tau o blocheaza.
Ar putea sa-i vorbeasca si sa-i ceara sa inceteze cu hartuirea, fiindca poate face plangere la politie si in felul asta scapa de ea.

| Goete a răspuns:

"Sa o consider vreo amenințare pentru relatie sau doar sa ignor?"
E ca si cum ai intreba daca a iti permiti sa fii fericita sau nu? Daca tu crezi ca gelozia iti va ajuta relatia, da-i frâu liber. Daca pe de alta parte, crezi ca mai degraba ar ajuta faptul ca ai incredere in partenerul tau si in loc de o privire geloasa sa vada un zambet cald cand te priveste, atunci ignora

| Ella66 a răspuns:

Daca hranesti gelozia si presupunerile cu frici sau griji se vor transforma in ceva naspa. E totul ok atata timp cat iubitul tau o evita, oricum nucare ce sa faca si aia ramane doar cu obsesia sau ce probleme are aia cu capu. Nu ai motive de ingrijorare

| Ella66 a răspuns:

Nu are*