Iti recomand sa iesi cu altcineva, sa incepi alta relatie, pentru ca apoi ai sa iti pierzi interesul pentru fostul si nici nu are sa te mai deranjeze prezenta prietenei lui. Te-ar ajuta si sa eviti sa mai iesi cu ex ca sa te poti concentra pe o noua prietenie Iar vara este un moment minunat pentru asta, asa ca pana in toamna ai sanse sa nu iti mai pese ca ea este cu el
Ar fi bine daca ti-ai gasi un baiat care sa-ti placa, vei uita complet si de ura si de antipatie, complet absorbita de noile sentimente pe care le vei avea pentru noul tau iubit.
Asadar, fa-ti un prieten.
Nu te mai gandi la ea.Incearca sa uiti de ea pana la toamna. Gandeste-te ca e normal ca fostul tau iubit sa aiba o iubita, fie ca o placi tu sau nu, de altfel si tu vei avea pe altcineva. Fi putin indiferenta fata de ea si nu mai fi rautacioasa, doar sunteti amici acum.
Nu acorda atâta atenție sentimentelor negative, iar dacă găsești și puncte de interes comune e și mai bine.
Daca o urasti inseamna ca esti rea si ai un suflet negru. E o fiinta umana, buna sau rea, nu merita sa fie urata sau ucisa, problema ei. Daca esti i nstare sa nutresti astfel de sentimente, nu ai un sufelt tocmai bun. Gandeste-te la asta si afla ce fel de suflet ai
Poate ca nu am un suflet bun, asta e. Eu am intrebat ce sa fac ca sa scap de ea, nu ce suflet am. Doamne
Sa iit schimbi atitudinea atunci, ce altceva ai putea face? Daca esti rea, cam asa si ramai, doar daca nu cumva vrei sa te schimbi.