| IonIliescu223 a întrebat:

O vai. Salut! O sa incep direct. Am 15 ani si 1.60. O problema care ma macina este faptul ca nu m-am masturbat niciodata. Am mai avut iubite si ma cosider un baiat normal. Imi este rusine de parintii mei si nu ma simt confortabil la gandul acela. Pot oferi informatii suplimentare. Help me! Multumesc.

Răspuns Câştigător
| Irinel15123532 a răspuns:

Fiecare organism este diferit, stai linistit, nu are nici o legatura. Esti normal. Daca ai vreun dubiu poti merge la medic. Te felicit ca nu ai incercat inca masturbarea, multi vor sa se lase si nu mai pot, eu sunt impotriva ei. Nu te mai macina, totul la timpul lui.

15 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| corbulalbrosu a răspuns:

Care este legatura intre : masturbare, parinti si existenta sau lipsa unei posibile iubite? Daca simti ca exista presiunea stresului hormonal in acel caz te masturbezi pentru a scapa si elibera. In caz contrar asteapta pana vei avea o iubita fiindca se pare ca oricum nu ti se va intampla nimic aparte/deosebit, fiindca nu vei fi afectat de abstinenta, Sanatate!

| IonIliescu223 explică (pentru corbulalbrosu):

Am o iubita, insa nu stiu ce ar trebui sa simt drept acea "presiune a stresului hormonal".

| IonIliescu223 explică (pentru corbulalbrosu):

Sunt putin ingrijorat cu faptul ca, poate din aceasta cauza nu ma voi mai dezvolta.

| IonIliescu223 explică (pentru Irinel15123532):

Multumesc mult! Mi-ai luat o piatra de pe inima!

| doctorandus a răspuns (pentru Irinel15123532):

Daca nu se masturbeaza pana la 18 ani inseamna ca este impotent.

| Irinel15123532 a răspuns (pentru IonIliescu223):

Fiecare organism este diferit, stai linistit, nu are nici o legatura. Esti normal. Daca ai vreun dubiu poti merge la medic. Te felicit ca nu ai incercat inca masturbarea, multi vor sa se lase si nu mai pot, eu sunt impotriva ei. Nu te mai macina, totul la timpul lui.