Poi daca o sunato doar dupa o luna? Pana atunci ce a facut? Cu cine a fost? Poi poate o place, poate nu, hmm, si palma aia te asigurez ca o sa se mai repete!
Bafta si Sarbatori Fericite!
Daca o iubea nu statea ataa timp fara ea.
probabil nu a prins nimic in plasa in acest timp si a zis sa mai incerce o data, ca ce are de pierdut.
Nu este vorba de placut sau neplacut. Daca i-a dat o palma inseamna ca e cam gheolban, dar poate si ea l-a provocat. In orice caz daca el zice ca regreta inseamnă că ca a fost un impuls la mânie, asemenea lucruri se mai întâmplă.
Eu zic ca nu mai are rost sa continue, mai ales daca nu simte nimic pentru el. Mi se pare chiar penibil ca un baiat sa loveasca o fata dintr-o simpla cearta, totusi nu suntem animale.Prin asta a dat dovada de nesimtit.Si daca a facut asta o data, sansele sunt foarte mari sa o faca din nou. Daca nu o sa mai faca, un comportament urat tot va avea, daca a fost el in stare sa o loveasca dar de comportament ce sa mai zicem...
Pai de unde sa stim noi?
Doar el stie... Da` chiar daC` o mai place nu ar fi bine sa se impace cu el... DaC` a indraznit sa-i de`a o palma nu ar putea sa i`o de` a si pe`a doua?
Parerea mea...
Sper ca te-am ajutat
Sarbatori fericite!