| just4you a întrebat:

O verisoara de-a mea a fost impreuna cu un baiat un an dar apoi dintr-o gluma s-au certat si el i-a dat o palma. Dupa cateva luni el a sunat-o si i-a zis ca vrea sa fie iar impreuna cu ea si ca regreta ce a facut dar ea i-a spus ca nu mai vrea sa fie cu el fiindca nu era sigura daca chiar o mai place sau isi bate joc.Deci pana la urma o mai place sau nu? Funda :*:*

Răspuns Câştigător
| SperanteSpulberate a răspuns:

Poi daca o sunato doar dupa o luna? Pana atunci ce a facut? Cu cine a fost? Poi poate o place, poate nu, hmm, si palma aia te asigurez ca o sa se mai repete!
Bafta si Sarbatori Fericite!

6 răspunsuri:
| haiZI a răspuns:

Daca o iubea nu statea ataa timp fara ea.
probabil nu a prins nimic in plasa in acest timp si a zis sa mai incerce o data, ca ce are de pierdut.

| Hermes a răspuns:

Nu este vorba de placut sau neplacut. Daca i-a dat o palma inseamna ca e cam gheolban, dar poate si ea l-a provocat. In orice caz daca el zice ca regreta inseamnă că ca a fost un impuls la mânie, asemenea lucruri se mai întâmplă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu oh go on. probabil ca duce lipsa de prietena sau ceva de genul acesta. chiar nu cred ca o place

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic ca nu mai are rost sa continue, mai ales daca nu simte nimic pentru el. Mi se pare chiar penibil ca un baiat sa loveasca o fata dintr-o simpla cearta, totusi nu suntem animale.Prin asta a dat dovada de nesimtit.Si daca a facut asta o data, sansele sunt foarte mari sa o faca din nou. Daca nu o sa mai faca, un comportament urat tot va avea, daca a fost el in stare sa o loveasca dar de comportament ce sa mai zicem...

| just4you explică:

Multumesc oricum pentru raspunsuri.Sarbatori fericite!

| Andreiiaa a răspuns:

Pai de unde sa stim noi? thinking
Doar el stie... Da` chiar daC` o mai place nu ar fi bine sa se impace cu el... DaC` a indraznit sa-i de`a o palma nu ar putea sa i`o de` a si pe`a doua?
Parerea mea...winking
Sper ca te-am ajutat thinking
Sarbatori fericite!