Bai pai daca o iubesti nu incerca sa o uiti...pentru ca nu poti, e foarte naspa senzatia.Dar daca este o fata care tine la o relatie serioasa invit-o in oras doar voi doi si fa tot ce poti ca sa o amuzi in acele cateva ore(dar nu o duce la cofetarie, du-o undeva retras)si dupa incearca sa ii mai dai niste mesaje...iar peste vreo saptamana daca ea nu da mesaj inseamna ca nu ai avut bafta
Nu incerca sa o uiti pentru ca nu poti, invit-o in oras dar nu la cofetarie, intr-un loc retras si daca e o fata care tine la relatie incearca sa o amuzi in acele cateva ore petrecute cu ea, continua cu mesaje cateva zile si dupa daca ea nu da mesaj nu ai avut bafta
Lasa ca trece! Vin altele si altele si altele, iti zic eu asa e la prima iubire.
Daca vrei cu adevarat sa uiti de ea indreaptati atentia catre alta fata. Daca esti cumva indragostit de ea(ceea ce si cred ) si acum zici ca vrei sa o uiti doar asa din razbunare nu uita ca tu nu iai mai raspuns.Parerea mea este ca trebuie sa iti faci curaj si sa mai incerci cu un simplu "buna".
Parca ai fi o 'pizza'! (cu d )
Daca te-a cautat atunci, de ce sa n-o cauti tu acum? Incepe sa vorbesti cu ea, insista sa va vedeti. Si ce daca de obicei aborda ea baietii? Nu e nimic rau daca faci ceva diferit, 'se cauta'
Nu incerca s-o scoti din minte atat timp cat nu e nimic concret in treaba asta. Macar sa te refuze, si stai linistit, macar dispar regretele.
Succes!
Pic de vrajeala nu ai in tine.
ce e asa de greu sa-i zici: "hey baby, am fost ocupat, a trebuit sa rezolv si niste probleme sentimentale cu 3 foste, imi vroiau toate madularul si nu stiam pe care s-o aleg, intr-un final am facut-o cu toate odata, mi-a intrat madularul in coma, a stat in perfuzii vreo 3 zile continuu (sau cate nu ati vorbit), si iata-ma, frumoaso, good as new, gata sa te trepidez toata in chilotei, sunt aici doar pentru tine..."
Esti singurul responsabil de starea ta,sa stii.
Nu faci nimic ca sa fii cu ea si sa o uiti n-ai nici o sansa,daca ai ajuns s-o visezi in fiecare noapte!
Faptul ca ea e cea care face primul pas,nu e o regula,poti sa fii barbat si sa faci tu primul pas,cu indrazneala si masculinitate,posibil sa ramana foarte placut impresionata!
Ai un mod de gandire pasiv si inert,fatalist si complet decurajator,inceteaza!
Vorbeste-i,salut-o,baga-te in seama singur,toti o fac,toti lupta sa ajunga acolo unde vor,tu stai si-ti plangi de mila,ti se pare corect?
Pe urma,ce inseamna " alta fata ca ea nu mai gasesc vreodata ",nu ti se pare o exagerare?
Stii ce populatie are pamantul asta? In fine,sa lasam pamantul,ce populatie are Romania,stii? Chiar crezi ca in tot puhoiul asta de fete,nu mai exista o alta pentru tine?
Te asigur ca exista si te asigur ca vei gasi si altele (deci nu alta,altele!),problema este ca in momentul de fata esti indragostit si oricum,fata ta e intr-adevar unica!
Asa ca,lupta sa-ti oferi singur o sansa,nu astepta inert si nefericit!
Esti in situatia sinucigasului care sta in fata trenului si-l vede ca vine si,desi ii e draga viata, ne explica politicos ca asta e unica solutie!
Un singur pas trebuie sa faci si situatia se va schimba imediat, un salut pe fb, un zambet zilnic, o vorba gentila si fata va deveni brusc curioasa!
Trezeste-te!
Si curaj!