| GoGuDeLaGaZe a întrebat:

O vreau inapoiisad am stat cu ea 2 luni si intr-o clipa amm pierdutooo. Stiu ca eu am fost de vina ca am ascultat de lume si ea plangea din cauza measad de atuncea tot imi cer iertare. vreau sa ma ipac cu ea vreau sa-mi mai dea o sasnsa doar una singura sai dovedesc ca oo iubesc si ca vreau sa fim doar noi doiii sad i-am spus ca regret ce so int atuncea si ca acum daca miar da aceasta sansa i-as dovedii ca nu mi-am batut joc de ea si ca, chiar vreau sa amm o relatie cu ea. m-am atasat foarte mult de easad ass face oricee numa sa se intoarcasad. Care are o idee cum ass putea soo aduc inapoiisad o Iubescccccccc foarte multsadstiu ca si ia m-a iubit foarte mult.

Răspuns Câştigător
| bkmad a răspuns:

Iao prin surprindere in brate mangaieri si spune-i la ureche :te iubesc romantic nu? dar nu. nu. spune-i ce simti exact ce ne-ai spus noua acum dar cu siguranta nu a fost totul spune-i ce ai face pentru ea ce o face atat de speciala si fi sigur pe tine nu te lasa daca vezi ca nu merge in niciun fel posibil atunci ins ca numai poate avea deloc incredere in tine si nu-i sta in fire sa dea mai multe sanse sau poate a cunoscut pe cineva.sau pur si simplu numai vrea... ai grija de sentimentele tale. daca intelegi ce vreau sa zic. asa. caa bafta :*sad

9 răspunsuri:
| TąNyą a răspuns:

Vorbeşte cu ea, invit-o afară şi dovedeşte-i că o iubeşti.

I-ai flori când ieşiţi afară ( un trandafir );
Pune statusuri care bat apropo la ea;
Vorbeşte cu ea spune-i că regreţi şi că vreţi să vă împăcaţi şi că nu mai asculţi de lume;
Sun-o, dă-i mesaje;

Sper că ţi-am dat o idee.

FantaSZy.

| MikyMi a răspuns:

Pai ce mai astepti? Trebuie neaparat sa te imapaci cu ea sa-i arati ca o iubesti?! Ii poti arata si fara sa fiti impreuna, arata-i cat de mult tii la ea si daca ea e facuta pentru tine fii sigur ca o sa se intoarca la tine! Si e viitor nu mai asculta lumea, pentru ca nu lumea iti vrea tie binele, lumea nu te compatimeste ci rade de tine pe la spate...

| Mo a răspuns:

Daca si ea a tinut la tine asa cum spui tu, poate iti va mai acorda o sansa.Acum probabil e suparata din cauza despartirii. da`i un ragaz de cateva zile sa se linisteasca si sa`si clarifice sentimentele fata de tine, apoi mergi si vorbeste cu ea.Arata`i ca tii la ea si ca vrei sa fiti iar impreuna prin fapte, nu prin vorbe! MULT SUCCES!

| AlndChocolate a răspuns:

Spune-i toate sentimentele pe care le ai pentru ea, iar daca ea nu te mai accepta tu sa fi langa ea sa ii areti ca o iubesti si ti la ea.
Asta ar fi cel mai bine, o discutie serioasa, iar daca te ignora = 0 sanse.Iti urez multa bafta!

| AlndChocolate a răspuns:

Spune-i toate sentimentele pe care le ai pentru ea, iar daca ea nu te mai accepta tu sa fi langa ea sa ii areti ca o iubesti si ti la ea.
Asta ar fi cel mai bine, o discutie serioasa, iar daca te ignora = 0 sanse.Iti urez multa bafta!;*

| linutza a răspuns:

Dc trebuie intii sa pierdetzi si apoi regretatzi... ce sa spun daca veti fi din nou impreuna nu cred ca o sa te schimbi prea mult.deci chiar daca o face si te iarta
ai grija sa nu regrete ea de faptul ca ti-a dat inca o sansa
[cum sa o intorci]? acu las-o sa inteleaga ceea ce de fapt vrea si crede-ma ca si ea te iubeste dai putin timp sa gindeasca... pupici si succes!

| Axel_9404 a răspuns:

Pai in primul rand cred ca ar fi ok sa'i spui ei aceste randurihappy sa o iei d emana si sa'i spui iei tot ce ne'ai zis noua prin aceste randuritonguehappyDovedestei ca te'ai schimbathappy ca nu mai crezi lumeatongue iesiti ca si amici...ca sa vada ea ca esti alt baiathappy incearca sa vorbesti cu eahappy si nu te victimiza sau sa te plangitongue la fete lu le place astahappy. bafta

| Sisuu a răspuns:

Incearca s ii arati prin fapte ca o iubesti! Spune-i sa va intalniti ca sa vorbesti cu ea si cu ocazia asta du-i o floare, si de fiecare data sa ii explici ca vrei sa fii cu ea, sa incerce sa uite ce s-a intamplat ca a fost o greseala si sa mai incercati o data. Daca exista sentimente intre voi ar fi pacat!sad Iar daca nu vrea nici in ruptul capului mai bine ai lasa-o in pace...sunt atatea fete!winking

| GoGuDeLaGaZe explică:

Va multumesc foarte multtsadsadsad o sa incerc toate raspunsurilesad numa soo aduc inapoisad