| CominxIonut a întrebat:

O zi frumoasa cand,am iesit pe strada, a aparut ea, m-am blocat, iar cand spre ea fix am privit pe loc eu m-am indragostit. Este stralucitoare in ochii mei, prea frumoasa, e un vis, din acel moment exista si in inima mea, ceea ce m i se intampla nu am patit in viata mea.
Doar ca ea nu stie ca eu exist. si. ea este in aproape toate visele mele, o vad in tot si toate.
Era frumos, era un vis sa fi fost langa mine.
este dragoste la prima vedere...voi credeti in asta?

6 răspunsuri:
| mona a răspuns:

In atractie, da dar in dragoste la prima vedere...mai greu

| VladGH a răspuns:

Te cred, s-a intamplat si la mine si la altii tot, e un moment foarte frumos pina la un timp. Dar cu asta nu poti trai toata viata, asa ca dati doua palme peste fata si un cap de usa si revina la realitate laughing

| CominxIonut explică:

Era frumos era un vis era exact ca n paradis

| kurinkita a răspuns:

Se intampla. Si se va mai intampla.

| Analytical a răspuns:

Ce versuri "profunde", ai facut-o si-n rima.
Poate, de ce nu? Nu stiu, nu sunt de obicei atat de inconstienta cand scriu ceva.
Se poate sa fie ceva, dar atractie, strict atractie dragule. Lasa tu dragostea, n-o mai chinui.
Nu, nu cred. O dragoste se cladeste in ani, cu o fundatie buna. Nu in... asta.

| MrAnderson a răspuns:

Salut,

Parerea mea este ca nu exista dragoste la prima vedere. Exista atractie fizica, aia e altceva.
S-ar putea sa descoperi insa ca o persoana cu un aspect fizic placut are un suflet...hai sa nu-i spunem urat, dar greu de iubit.
Pana ce nu cunosti o persoana cu adevarat, nu poti spune ca o iubesti. Doar ca o placi, asa.