| Diana_Iulia_1997 a întrebat:

Oameni buni ajutati-ma! crying Am facut o prostie mare straight face si prietenul meu vrea sa se desparta de mine. si ma are la mana cu ceva. nu prea pot sa spun. in mare e vorba de niste poze care le-am facut pentru. el ca aveam incredere in el si il iubeam si nu credeam ca va fi atat de magar incat sa faca asa ceva! Vrea sa se desparta de mine si mi-e frica sa nu posteze pozele acelea pe undeva ca sunt MOARTA pur si simplu! Ce ma fac? crying AJUTOR! funda. repede raspunsuri va rog.

Răspuns Câştigător
| knoxfcsb a răspuns:

Si cum ai putut face tu la varsta ta poze din astea? ce ai avut in cap?

33 răspunsuri:
| Andrei_adam_1997 a răspuns:

Daca ai facut poze socate zic sa joci unpic de teatru si sa te dai pe langa el

| opsy091 a răspuns:

Tu il cunosti mai bine decat noi. Poate sau nu sa fie in stare...tot tu stii. Daca a spus ca reinstaleaza windowsul si te cheama la el ca sa vezi, poti incerca. Bineinteles ca poate sa le aiba si pe un stick sau dvd. Cand reinstalezi windowsul se sterge tot de pe partitia C, dar celelalte raman intacte. Cauta bine happy

| mihamihaa a răspuns:

Spune-mi despre ce sunt pozele, oricat de penibil sau prostesc ar fi, doar asa te pot ajuta, sa stiu si eu cat ce grava e situatia ta si in ce te-ai bagat.pe viitor ai grija cui ii dai incredere, trebuie sa cunosti foarte bine o persoana inainte sa ii incredintezi un secret.Eu stiu asta din propria experienta,daca ai sti in cate situatii penibile am fost bagata din cauza asta. Sfatul meu e, daca te are la mana cu asta, trebuie sa fie un lucru cu care il ai tu la mana cu el, sau daca nu inventeaza ceva foarte umilitor, amentintal, daca spui cuiva ceva legat de poze, spui si tu ca ..in fine ceva despre el, tu stii, cu asta scapam si eu. sper ca ti-a fost folositor sfatul meu, succes in ceea ce faci pe viitor, astept sami scrii inapoi daca ai rezolvat problema